Πατέρας στα κατεχόμενα κτυπούσε το γιο του γιατί αντιμιλούσε

Οι ειδήσεις από το αστυνομικό ρεπορτάζ, μαζί με θέματα προεκλογικού χαρακτήρα και τα σχόλια για την πρόσφατη τριμερή σύνοδο στη Λευκωσία μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, είναι τα κύρια θέματα στον τ/κ Τύπο σήμερα. Αναφορά γίνεται, επίσης, στον αιφνίδιο θάνατο μητέρας τριών παιδιών και τι λέει η οικογένειά

της, όπως και η αύξηση των χρηστών ναρκωτικών αλλά και των διακινητών ναρκωτικών ουσιών.


Η «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο «Θα δώσουμε περισσότερη γη», αναφέρεται στις δηλώσεις του «υπουργού συγκοινωνιών» Κεμάλ Ντουρούστ σε προεκλογική συγκέντρωση στη Μόρφου ότι μετά τις «εκλογές» θα δώσουν και άλλα αγροτικά τεμάχια και θα προσλάβουν νέους στις οργανώσεις νεολαίας του ΚΚΕ. Σε άλλο θέμα γράφει ότι και το ΔΚ ανακοίνωσε τους υποψηφίους του για τις «βουλευτικές εκλογές», στις οποίες κατέρχεται με το σύνθημα «Ο λαός ξέρει». Σε άλλο θέμα αναφέρεται σε ποινές που επιβλήθηκαν στους οδηγούς δύο οδικών δυστυχημάτων και υπερβαίνουν τα 2 και 3 χρόνια φυλάκισης αντίστοιχα.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού), με τίτλο «Η φρίκη του θετού πατέρα», αναφέρεται στην περίπτωση ενός άνδρα στην Αμμόχωστο, που υπέβαλλε σε μαρτύρια και χρησιμοποιούσε βία εναντίον του 8χρονου θετού του γιου, με το δικαιολογητικό ότι τού αντιμιλούσε. Ο άνδρας συνελήφθη και το αγόρι δόθηκε στη γιαγιά από τη μεριά της μητέρας του. Αλλού αναφέρει ότι η κοινή γνώμη αναμένει μια απάντηση από την «κυβέρνηση» σχετικά με το αν ακυρώθηκε ή μη η παραχώρηση «κρατικής» γης για τουριστική επένδυση σε εταιρεία της κόρης του Ντερβίς Έρογλου, Ρεσμιγιέ, που κατέρχεται υποψήφια στις «βουλευτικές» με το ΚΕΕ. Σε άλλο θέμα γράφει ότι το ΔΚ ανακοίνωσε τη λίστα των υποψηφίων του.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο «Η ΤΔΒΚ μόνο παρακολουθεί», αναφέρεται στην τριμερή σύνοδο Κύπρου, Ελλάδας, Αιγύπτου, γράφοντας ότι ειδικοί τη θεωρούν ως απειλή για την Τουρκία, με την οποία δεν επιθυμούν να συνεργαστούν. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι, σε τροχαίο που συνέβη στον δρόμο Δικώμου – Κερύνειας, το αυτοκίνητο που ανατράπηκε πήρε φωτιά όταν προσέκρουσε σε πεύκο στην άκρη του δρόμου. Αλλού αναφέρεται, επίσης, στο ποιοι απαρτίζουν τον κατάλογο με τους υποψηφίους στο ΔΚ, οι οποίοι θα τεθούν σε ψηφοφορία από τα μέλη του κόμματος αύριο για την τελική λίστα των υποψηφίων «βουλευτών».

Η «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Χρήστες παντού», αναφέρεται στην εξάπλωση των ναρκωτικών και των διακινητών, και γράφει ότι 6 άτομα συνελήφθησαν χθες σε επιχείρηση ενάντια σε σπείρα. Αλλού γράφει ότι οι κάτοικοι του χωριού Κοιλάνεμος δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν στις «βουλευτικές» του Γενάρη εάν δεν τους φτιάξουν ακόμα ένα χώρο κοινής ωφελείας, ενώ διαμαρτύρονται ότι κάλπες στήνονται σε κάθε «εκλογές» κάτω από τα χαρουπόδεντρα. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην περίπτωση του συζυγοκτόνου που σκότωσε τη γυναίκα του με 39 μαχαιριές και επιχείρησε να την κάψει, με τον δικηγόρο του να δηλώνει στο «δικαστήριο» ότι ο πελάτης του πάσχει από σχιζοφρένεια.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «Είπε ότι της κόπηκε η ανάσα και πέθανε», αναφέρεται στον αιφνίδιο θάνατο γυναίκας που είχε γεννήσει δύο μέρες πριν, και φιλοξενεί δηλώσεις της οικογένειάς της. Αλλού αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, γράφοντας ότι είναι «μεγάλος ο ισχυρισμός» πως, αν μέσω της «επιτροπής ακίνητης περιουσίας» θα δοθούν άλλες 650.000 στρέμματα που ανήκαν σε Ε/κ, τότε η πλειοψηφία της γης στον βορρά θα ανήκει στους Τ/κ. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στις δηλώσεις της «προέδρου» του «ανωτάτου δικαστηρίου» ότι η «βουλή» δεν πρέπει να εγκρίνει νομοθεσία που ξέρει ότι είναι αντισυνταγματική, αναφερόμενη στην τελευταία «νομοθεσία» για μονιμοποίηση εκτάκτων υπαλλήλων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα