Πρόβα από Τραμετσάνι, συλλαλητήριο από οπαδούς

Πρόβα τζενεράλε εν όψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα που θα διεξαχθεί σε μια εβδομάδα θα αποτελέσει το σημερινό φιλικό κόντρα στη Δόξα. Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την προσφυγική ομάδα στις 20:00 στο ΓΣΠ, με την είσοδο να είναι ελεύθερη και χωρίς κάρτα φιλάθλου.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις τελευταίες του σκέψεις για τα επίσημα παιχνίδια θα έχει σήμερα ο Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός τεχνικός κόντρα στη Δόξα αναμένεται να δείξει την 11άδα που θα χρησιμοποιήσει

στον πρώτο αγώνα του Β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ενδέχεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Ο αγώνας θα έχει και 3ο ημίχρονο και θα αναλωθεί σε διάφορες δοκιμές. 

Παράλληλα, η σημερινή αναμέτρηση θα είναι και σαν συλλαλητήριο κατά της κάρτας φιλάθλου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, η κάρτα δεν θα ισχύσει και οι οργανωμένοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών. Οι πορτοκαλί -όπως και σχεδόν όλα τα οργανωμένα σύνολα- είναι κατά το συγκεκριμένου μέτρου και σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την αντίθεση τους για την κάρτα φιλάθλου μέσα σε γήπεδο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρόβα, Τραμετσάνι,prova, trametsani