Πρόβλημα με Ντε Μπράινε στην Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε ότι ο τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπράινε δεν είναι σοβαρός, ωστόσο θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι.

ΗΜάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει το Σάββατο (17/10) την Άρσεναλ για την 5η αγωνιστική της Premier League. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, όπου αναφέρθηκε στον

τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπράινε. Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι ο Βέλγος θα χάσει κάποια παιχνίδια, αλλά ο τραυματισμός του δεν είναι κάτι σοβαρό.

"Ο Κέβιν είναι δυστυχώς έξω, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες έχουν επιστρέψει καλά. Δεν νομίζω ότι ο τραυματισμός του Κέβιν είναι κάτι σοβαρό, αλλά νομίζω θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια. Ο Σέρχιο Αγκουέρο προπονείται και είμαστε χαρούμενοι. Κάθε ομάδα χρειάζεται επιθετικό και εμείς παίζουμε χωρίς αυτούς" ανέφερε ο Γκουρδιόλα.

Στην συνέχεια μίλησε για τον αντίπαλό του, Μικέλ Αρτέτα: "Τα πήγε πολύ καλά και ο τρόπος που παίζει είναι υπέροχος για την ποιότητα που έχουν. Ο Αρτέτα κατάφερε να πάει την Άρσεναλ στην θέση που ήταν πριν καιρό. Τα πάει καλά σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ένας μαχητής. Όλοι τον αγαπούν και είναι χαρούμενοι γι' αυτά που κάνει στο Λονδίνο".

Επιπλέον αναφέρθηκε και στις πρώτες αγωνιστικές της Premier League, οι οποίες χαρακτηρίζονται από πολλά γκολ: "Ελπίζω για το ποδόσφαιρο να συνεχίσουμε να βλέπουμε πολλά γκολ, αλλά είναι μία εξαίρεση λόγω της κατάστασης που ζει ολόκληρος ο πλανήτης. Υποθέτω ότι 6,7,8 γκολ ανά παιχνίδι κάθε Σαββατοκύριακο δεν είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν τραυματισμοί και πολλά πολλά παιχνίδια. Θα είναι δύσκολα, θα δούμε τι θα γίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα