Ψάχνουν για επιστροφή στις νίκες στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι!

Η Ανόρθωση υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα (16/2) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από τη μια οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία επιστροφή στις νίκες για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Γνωρίζουν πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα, όμως μαζί με τον παράγοντα έδρα θέλει η Ανόρθωση να πάρει την 9η της φετινή νίκη στο ''Αντώνης Παπαδόπουλος''. Με ενδεχόμενη νίκη η Κυρία θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο το αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ

- Απόλλων (4-1) και σε περίπτωση που χάσει βαθμούς η Ομόνοια από την ΑΕΛ θα ανοίξει τη διαφορά από τους πράσινους. Για να γίνουν όμως όλα αυτά είναι δεδομένο πως το συγκρότημα του Τιμούρ θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρό και πειθαρχημένο στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο. Εκτός οι Μαργκάσα και Εγγλέζου.

Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα θα πάει στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι με σκοπό το βαθμολογικό όφελος, κόντρα στην πρωτοπόρο και συνάμα ''πληγωμένη'' από την ήττα με τον Ολυμπιακό ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας δούλεψε πολύ με τους παίκτες του, τους ανέλυσε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ανόρθωσης και υπογράμμισε την ανάγκη να παραμείνουν όλοι συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο για 90 λεπτά. Εξάλλου σε τέτοιου επιπέδου ματς και το παραμικρό λάθος κοστίζει, ενώ η Νέα Σαλαμίνα παλεύει για είσοδο στην πρώτη εξάδα και κάθε βαθμός μετρά. Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους αρκετά δύσκολα και μαζεμένα παιχνίδια με τον κόουτς να καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χωρίς προβλήματα θα πάει στο ''ΠΑΠ'' η Νέα Σαλαμίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα