ΠτΒ: Απόλυτα καταδικαστέα η επίθεση σε δημόσια κατήγορο

Απόλυτα καταδικαστέα η βομβιστική επίθεση κατά δημόσιας κατήγορου, είπε, σε δηλώσεις της την Πέμπτη, η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, προσθέτοντας ότι τους προβληματίζει η επίθεση αυτή.

Ερωτηθείσα για την βομβιστική επίθεση κατά πόσο θα πρέπει να μας προβληματίζει η επίθεση στη δικαιοσύνη που έγινε χθες σε δημόσιο κατήγορο, η κ. Δημητρίου είπε ότι είναι απόλυτα καταδικαστέα «και βεβαίως μας προβληματίζει».

«Αν αντιδράμε με αυτό αυτόν τον τρόπο θα πρέπει συντεταγμένα η πολιτεία να απαντήσει

με περισσότερη ασφάλεια προς τους πολίτες. Κανένας δεν μπορεί να παίρνει τον νόμο στα χέρια του», συμπλήρωσε.

Ο πολίτης, συνέχισε η Πρόεδρος της Βουλής, πρέπει να νιώθει ασφαλής, πόσο μάλλον οι θεσμοί, είτε πρόκειται για μια δημόσια κατήγορο είτε πρόκειται οποιοδήποτε άλλο θεσμό, που δεν μπορεί να εκβιάζεται είτε και αυτή τη στιγμή να του ασκείται βία με τέτοιο ανεπαίσχυντο τρόπο είτε για αυτά τα οποία αποφασίζει είτε για αυτά τα οποία πιστεύει.

«Αυτά μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές και δεν τιμούν καθόλου κανένα. Αυτό θα το δούμε και σε επίπεδο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Αυτό που μπορώ να πω τη δεδομένη στιγμή και θα ζητήσω βεβαίως και περισσότερη ενημέρωση είναι ότι είναι απόλυτα καταδικαστέο και μας προβληματίζει έντονα», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: Σε εξέλιξη έρευνες για έκρηξη στην Πάφο- Εξιτήριο για τη δικαστική λειτουργό

Πηγή: ΚΥΠΕ  

Keywords
Τυχαία Θέματα