Ρόνεζμποργκ: Οι δυο νέοι με τα 11 γκολ!

Η Ρόζενμποργκ βασίζεται σε 13-14 ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής στις πρώτες 16 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με τον προπονητή της ομάδας να έχει κατά 9/11 κατά μέσο όρο την ίδια εντεκάδα.


Konradsen και Gytkjær αποκτήθηκαν φέτος από τη Νορβηγική ομάδα και ήδη θεωρούνται πετυχημένες μεταγραφές. Ο Konradsen αγωνίζεται σαν κόφτης και με την πάροδο 16 αγωνιστικών πέτυχε 4 γκολ και δεν αγωνίστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι. Με την επιστροφή του στην ομάδα ο Νορβηγός βρήκε βασική θέση και ήδη θεωρείται σημαντικό μέλος της ομάδας.


Η

προσθήκη του Gytkjær από την Haugesund έδωσε λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας και θεωρείται μεγάλο όπλο για την Ρόζενμποργκ. Ο 26χρονος Δανός θα πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα αφού ήδη πέτυχε 7 γκολ στις πρώτες 16 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ πέτυχε και γκολ στην Ευρώπη.
Αμφότεροι θεωρούνται σημαντικές προσθήκες στην ομάδα αφού με το καλημέρα έδωσαν λύσεις στην ομάδα εκεί που χρειαζόταν. Πάντως ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να προσέξει τον Δανό επιθετικό, καθώς απέδειξε ότι έχει το γκολ, κάτι που θα πρέπει να αποφύγουν οι γαλαζοκίτρινοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα