Ρώσοι αρπάζουν... ρακούν από τη Χερσώνα και το ίντερνετ κάνει πάρτυ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ρωσικός στρατός έχει αποκτήσει φήμη για τη λεηλασία του στην Ουκρανία, παίρνοντας πλυντήρια ρούχων, ηλεκτρονικά είδη, πολιτιστικά αντικείμενα, ακόμη και τα οστά του εραστή της αυτοκράτειρας Αικατερίνης Β'. Αλλά η τελευταία κλοπή - συμπεριλαμβανομένων επτά ρακούν, δύο θηλυκών λύκων, παγώνιων, ενός λάμα και ενός γάιδαρου από τον ζωολογικό κήπο Χερσώνας - μπήκε στη σφαίρα της φάρσας.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Washighton Post, ένας ιδιωτικός ζωολογικός κήπος της Κριμαίας, το Taigan Lion

Park, που ανήκει στον Oleg Zubkov, τον κινηματογράφησε να αρπάζει άτσαλα  ρακούν από την ουρά τους και να τα ρίχνει σε κλουβιά σε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο «Είμαστε στη Χερσώνα. Ο Oleg Zubkov πιάνει ρακούν με ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ!!!»

Άλλα σχετικά βίντεο έδειχναν δύο βοηθούς να μεταφέρουν ένα λάμα σε ένα ερειπωμένο φορτηγάκι χωρίς παράθυρα καθώς ένας σκύλος κουνιέται κοντά. Ένα άλλο βίντεο που ανέβηκε την Κυριακή έδειξε δύο λύκους που φαίνεται  ότι προέρχονταν από τον ζωολογικό κήπο της Χερσώνας να ξεφορτώνονται στον ζωολογικό κήπο της Κριμαίας καθώς δύο ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια κινηματογράφησαν το γεγονός. Ονόμασαν την «επιχείρηση» ως «προσωρινή εκκένωση».

Russians

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρώσοι, Χερσώνα, ΒΙΝΤΕΟ,rosoi, chersona, vinteo