Ρώτησαν για το κόστος της επέμβασης και τους πέταξαν έξω από το νοσοκομείο

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε νοσοκομείο εκτός του ΓεΣΥ όπου με συνοπτικές διαδικασίες έδιωξαν 88χρονη νοσηλευόμενη.

Σύμφωνα με το παράπονο που έφτασε στο Παρατηρητήριο Ασθενών της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου και το οποίο δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Φιλελεύθερος, η ηλικιωμένη νοσηλευόταν σε κρατικό νοσηλευτήριο. Οι γιατροί έκριναν ότι η 88χρονη δεν χρειαζόταν να χειρουργηθεί λόγω της ηλικίας της.
Ωστόσο η κόρης της ηλικιωμένης αποτάθηκε σε νοσοκομείο εκτός του ΓεΣΥ προκειμένου να εξυπηρετηθεί

η μητέρα της. Κατά την εξέταση που έτυχε από ορθοπεδικό, τους ενημέρωσε ότι η 88χρονη χρειάζεται να χειρουργηθεί κάτι το οποίο ξένισε την οικογένεια.

Η ηλικιωμένη ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο εκτός του ΓεΣΥ, οι συγγενείς ζήτησαν να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ενδεχομένως να αντιμετώπιζε η 88χρονη σε περίπτωση που θα έμπαινε στο χειρουργείο αλλά και για το κόστος της επέμβασης.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αμέσως άλλαξε η στάση του γιατρού και έδωσε εντολή έτσι ώστε να φύγει η 88χρονη από το νοσοκομείο καθώς υπήρχαν άλλοι ασθενείς σε αναμονή.

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΣΑΚ Δημήτρης Λαμπριανίδης, ο οποίος μίλησε για το εν λόγω περιστατικό. 

Keywords
Τυχαία Θέματα