ΣΑΕΚ:Βράβευσε τους άριστους της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης ΠΚ

Τους αριστούχους φοιτητές της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, που ξεχώρισαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, βράβευσε ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου 2023, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου, ο Γενικός Διευθυντής

του ΣΑΕΚ Ανδρέας Αθανασιάδης παρέδωσε στους τρεις πρωτεύσαντες φοιτητές βραβεία συνολικής αξίας 1500 ευρώ.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΕΚ Ανδρέας Αθανασιάδης, ανάφερε ότι ο Σύνδεσμος στηρίζει διαχρονικά τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθώς πιστεύει στις δυνατότητες των νέων της χώρας.

Οι άριστες επιδόσεις τη Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου τόσο στον τομέα της έρευνας όσο και της διδασκαλίας, της ανάπτυξης προγραμμάτων αλλά και των μαθησιακών αποτελεσμάτων τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης, αφού πρόσφατα η Σχολή εξασφάλισε τη διαπίστευση του διεθνή οργανισμού AACSB.

Ο ΣΑΕΚ εκφράζει τέλος τα συγχαρητήρια του στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, τον Κοσμήτορα και όλη την ακαδημαϊκή και διοικητική ομάδα της Σχολής για την απόκτηση της σημαντικής αυτής διαπίστευσης, η οποία αντανακλά την αφοσίωσή της στους φοιτητές αλλά και την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα