Σαββατοκύριακο με ισχυρό μέχρι πολύ ισχυρό αέρα

Ισχυρό μέχρι πολύ ισχυρό δυτικό ως βορειοδυτικό ρεύμα αέρα θα επηρεάζει την περιοχή, απόψε και αύριο, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται από τη Δευτέρα. Η αραιή σκόνη που παρατηρείται θα απομακρυνθεί από νωρίς την Κυριακή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά μέχρι δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη

αλλά αργότερα στα δυτικά μέχρι ταραγμένη.

Απόψε αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, ενώ στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα κυματώδης και αργότερα μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά μέχρι νωρίς το απόγευμα, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, το εσωτερικό και τα ορεινά, πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Παροδικά στα δυτικά δυνατό να φτάνουν παροδικά τα 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, στα νότια και τα ανατολικά, αλλά κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης, στα δυτικά και τα βόρεια. Αργά το απόγευμα, η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και τα ανατολικά και ταραγμένη μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τετάρτη θα παρατηρούνται παροδικές ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα