Σε αυτοπεριορισμό ο Υπουργός Μεταφορών

Σε αυτοπεριορισμό βρίσκεται ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος  αφού ήρθε σε επαφή με τον Υπουργό Γεωργίας, Κώστα Καδή ο οποίος ανακοίνωσε αργά ρο βράδυ της Τετάρτης (18/11) ότι είναι θετικός  στον κορωνοιό.

Όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter “Φίλες και φίλοι, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα έχω αυτοπεριοριστεί καθώς ήρθα σε επαφή με τον Υπ. Γεωργίας, , ο οποίος είναι θετικός στον κωρονοϊό.  Μένουμε ασφαλείς και ελαχιστοποιούμε τις επαφές μας».

Για το λόγο αυτό η συζήτηση

του κρατικού προϋπολογισμού 2021 του Υπουργείου Μεταφορών, που ήταν προγραμματισμένη για τις 09.15 στο Συνεδριακό Κέντρο αναβλήθηκε.

Φίλες και φίλοι, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα έχω αυτοπεριοριστεί καθώς ήρθα σε επαφή με τον Υπ. Γεωργίας, @CostasKadis, ο οποίος είναι θετικός στον κωρονοϊό.
Μένουμε ασφαλείς και ελαχιστοποιούμε τις επαφές μας. #MCW #Covid19 pic.twitter.com/Ycf82EdDs2

— Yiannis Karousos (@yianniskarousos) November 19, 2020Διαβάστε επίσης:Ακυρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο-Σε καραντίνα ΥπουργοίΠροεδρικό: Πόσα άτομα εντοπίστηκαν θετικά και πόσοι βρίσκονται σε καραντίναΑκυρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο-Σε καραντίνα Υπουργοί
Keywords
Τυχαία Θέματα