Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός και η αξιολόγηση στην Ανόρθωση

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μετά την χθεσινή νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΛ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα διοικητικά θέματα της βαρωσιώτικης ομάδας, αναφέροντας όλα όσα ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τα όσα ανέφερε:

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Είναι αλήθεια πως αν βάλει κανείς το πρόγραμμα των αναμετρήσεων μέχρι το τέλος της σεζόν, αυτό έμοιαζε ως η δυσκολότερη έξοδος. Αν δεν κάνω λάθος είναι η δεύτερη ήττα

της ΑΕΛ μέσα στο γήπεδο της. Αγωνιζόμαστε χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αλλά αγωνιζόμαστε για την Ανόρθωση και τον κόσμο. Οφείλουμε να τους στέλνουμε ικανοποιημένους στον δρόμο της επιστροφής από το γήπεδο. Προετοιμαζόμαστε πολύ σύντομα για το επόμενο με τον Ακρίτα την Τετάρτη».

Για την αξιολόγηση που γίνεται: «Η αξιολόγηση είναι καθημερινή και συνεχής. Από το κάθε τι που συμβαίνει. Ασφαλώς όλα αυτά μπαίνουν στον φάκελο της αξιολόγησης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο της οποίας ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη. Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα ληφθούν και οι αποφάσεις που αφορούν τους ποδοσφαιριστές και οτιδήποτε άλλο».

Για τα διοικητικά: «Πριν πούμε οτιδήποτε για τις επαφές αυτές να ξεκαθαρίσουμε ότι όλη η διαδικασία για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος δεν επηρεάζει το προγραμματισμό που τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Από εκεί και πέρα, στο διοικητικό από πρόθεση μας το αφήνουμε μακριά από το φως της δημοσιότητας. Όταν θα υπάρχει κάτι προς ανακοίνωσή να είστε βέβαιοι ότι θα το πούμε. Είναι σε καλό δρόμο οι επαφές σε δύο άξονες και η προσπάθεια του προέδρου για την εξεύρεση ατόμων που θα στηρίξουν οικονομικά το πλάνο για την επόμενη μέρα. Δεν θα ήθελα να ορίσω χρονικά το οτιδήποτε. Όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος και έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από όλη την αγωνιστική σεζόν, τότε θα πάρουμε αποφάσεις. Σαφώς αυτές δεν θα παρθούν αρχές Απριλίου».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανόρθωση,anorthosi