Σε κίνδυνο το trade της χρονιάς με Σέλτικς και Καβαλίερς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το mega trade που έστειλε τον Κάιρι Ίρβινγκ στην Βοστώνη και τον Αϊζάια Τόμας στο Κλίβελαντ. Ζητούν κι άλλα οι Καβαλίερς.

Σύννεφα» υπάρχουν πια πάνω από το trade που... τρέλανε κόσμο στο ΝΒΑ. Από χθες (26/8) άρχισε να γίνεται γνωστό πως η κατάσταση της υγείας του Τόμας βάζει εμπόδια στην τυπική ολοκλήρωση του trade.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 28χρονου γκαρντ

δεν άρεσαν στους Καβαλίερς και η ομάδα του Κλίβελαντ προσπαθεί να αποφύγει ένα μεγάλο ρίσκο. Με δεδομένο το πρόβλημα τραυματισμού, οι Καβαλίερς είναι πιθανό να ζητήσουν και κάτι άλλο από τους Σέλτικς ή ακόμη και να ασκήσουν «βέτο» και το trade να μην πραγματοποιηθεί.

Όπως αναφέρει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι στο ESPN, οι Καβαλίερς θέλουν να είναι βέβαιοι πως ο Τόμας θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί κανονικά φέτος. Από την πλευρά τους, οι Σέλτικς υποστηρίζουν πως παρείχαν πλήρη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παίκτη, ενώ ο Ντάνι Έιντζ (GM της ομάδας) είχε παραδεχθεί πως το πρόβλημα του Τόμας έπαιξε ρόλο στο να παραχωρηθεί.

Στο τραπέζι μπαίνουν όλοι οι παράγοντες: ανάμεσά τους η δυσκολία των Καβαλίερς να βρουν άλλο trade για τον Κάιρι Ίρβινγκ που θέλει να φύγει, αλλά ακόμη και το ψυχολογικό «σοκ» που θα υποστούν οι Τόμας, Κράουντερ και Ζίζιτς από τη στιγμή που είναι πανέτοιμοι για το Κλίβελαντ και η μεταγραφή τους ενδέχεται να χαλάσει.

Όπως και να 'χει, περισσότερες εξελίξεις για το θέμα αναμένονται τις προσεχείς ημέρες και είναι δεδομένο πως άπαντες στις ΗΠΑ περιμένουν με... κομμένη την ανάσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα