«Σε πλήρη εξέλιξη ο προγραμματισμός, έχουν παρθεί αποφάσεις»

Με νέο μοντέλο στη στελέχωση και στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πορευτεί τη νέα σεζόν η ΑΕΛ, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Σοφοκλέους από τα διοικητικά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του λεμεσιανού συλλόγου, Ανδρέας Αβραάμ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για...

…τη νέα εποχή στην ΑΕΛ: «Κάθε φορά που η ΑΕΛ

ζητά τη βοήθεια μας δεν μπορούμε να αρνηθούμε, πόσο μάλλον σε αυτή τη μεταβατική προσπάθεια. Έχει αλλάξει εδώ και μερικές ο τρόπος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το ΔΣ του σωματείου ανέλαβε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπάρχει μια πάρα πολύ καλή στελέχωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα δουλέψει με διαφορετικό τρόπο και ελπίζουμε να έχει απόδοση αυτός ο τρόπος λειτουργίας. Είναι σε πλήρη εξέλιξη ο προγραμματισμός και οι μηχανές είναι στο φουλ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

…τις ανησυχίες του κόσμου: «Ο κόσμος θα πρέπει να κατανοήσει γιατί έγινε αυτή η αλλαγή. Έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις. Είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες και ερωτήματα, αλλά όλα αυτά θα απαντηθούν στην πορεία. Είναι μια νέα προσπάθεια, όμως υπάρχουν οι τρόποι και η θέληση για να δουλέψουμε. Ο στόχος είναι να υπάρχει μια ανταγωνιστική ομάδα που να διεκδικεί πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη να υπάρξει οικονομική υγεία και διαφάνεια και να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και επαγγελματισμός».

…τις παλιές οικονομικές εκκρεμότητες: «Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες. Είναι θέματα εσωτερικά που αφορούν το ΔΣ του σωματείου. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν οι λύσεις, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά».

…το ρόλο του Αντρέα Αβραάμ: «Θα είναι υπεύθυνος για τα οργανωτικά και λειτουργικά θέματα. Δεν θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Οι μεταγραφές και γενικά το ρόστερ θα είναι ευθύνη του προπονητή. Ο ρόλος του Αβραάμ θα είναι πιο γενικός».

…τον προγραμματισμό: «Είναι σε πλήρη εξέλιξη ο προγραμματισμός και πολλά θέματα τρέχουν ταυτόχρονα. Ο στόχος μας είναι να είναι συμπληρωμένο σε ένα μεγάλο βαθμό το ρόστερ μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Έχουν παρθεί αποφάσεις για ανανεώσεις, αναπροσαρμογές και νέα συμβόλαια. Αφού καταλήξουμε στο ποιοι μένουν, τότε θα δούμε και τους στόχους για την ενδυνάμωση της ομάδας. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερα αποτελέσματα».

…τους Ζντραβκόβσκι και Τεϊσέιρα: «Τα συμβόλαια που λήγουν είναι του Τεϊσέιρα και του Ζντραβκόβσκι. Υπάρχει συζήτηση μαζί τους, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες».

...τους Παντελή και Μπέκερ: «Λήγει το συμβόλαιο του Παντελή. Βρισκόμαστε σε επαφές μαζί του. Ο Μπέκερ έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο».

…τον Μιραλάς: «Με τον Μιραλάς είναι δύσκολο να προκύψει συμφωνία».

…το αν έκλεισε η ΑΕΛ τον Άλεξ Κωνσταντίνου: «Όχι, δεν είμαι ενημερωμένος για κάτι τέτοιο».

…τον Μπάστος: «Έχει συμβόλαιο. Έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Θα προλάβει ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα