Σε συζητήσεις με το Γραμμόζη!

Ένα χρόνο ακριβώς χωρίς δουλειά έχει συμπληρώσει ο Δημήτρης Γραμμόζης. Το τελευταίο διήμερο διευθετήθηκε το θέμα της αποζημίωσής του από τη Σάλκε, στα ηνία της οποίας ήταν ως και στις αρχές του περυσινού Μαρτίου και έτσι, ουσιαστικά, μπήκε πλέον στην τελική της ευθεία η επιστροφή του ομογενή Έλληνα προπονητή στους πάγκους.

Την περασμένη Δευτέρα, η Αρμίνια Μπίλεφελντ απέλυσε τον αθλητικό διευθυντή Σαμίρ Αραμπί. Την επόμενη έλυσε το συμβόλαιο του Ντάνιελ Σέρνινγκ, ο οποίος στο διάστημα που ο Γραμμόζης δεν βρίσκεται σε κάποιον

πάγκο ήταν ο τέταρτος προπονητής των Βεστφαλών.

Το γεγονός ότι βρίσκονται στη 16η θέση της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου με ορατό κίνδυνο για δεύτερο διαδοχικό υποβιβασμό, δικαιολογεί αυτή την διαδοχή προπονητών σε έναν, ομολογουμένως, «ηλεκτρικό» όπως αποδεικνύεται τον τελευταίο χρόνο πάγκο.

Και κάπου εδώ, η φιλοδοξία των ανθρώπων του γερμανικού συλλόγου συναντάται με τον Γραμμόζη. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο 45χρονος προπονητής αποτελεί βασική επιλογή της Μπίλεφελντ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες.

Προφανώς η προσπάθεια των Βεστφαλών συνίσταται στο να καλύψουν τη δυσχερή διαπραγματευτική και αγωνιστική τους θέση κυρίως μέσω ικανοποιώντας την επιθυμία (αλλά και πλέον τη δυνατότητα) του Γραμμόζη, ενός δηλαδή προπονητή - ο οποίος πέρυσι θήτευσε σε ομάδα Μπουντεσλίγκα - να επιστρέψει στους πάγκους.

Οριστικές εξελίξεις, είτε με συμφωνία των δύο πλευρών είτε όχι, αναμένονται άμεσα, μιας και ο χρόνος – ειδικά για την Μπίλεφελντ – πιέζει αφόρητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γραμμόζη,grammozi