Γάζωσαν τον "Γλύκα",τους "ξεγέλασε",μέσα σε "αστακό" Λ/σιας

Εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση της υγείας του 40χρονου Πανίκου Παναγιώτου ο οποίος γαζώθηκε από άγνωστους χθες, στους Αγίους Ομολογητές λίγο πριν από τις 19.00 το απόγευμα.

Τον 40χρονο έπληξαν πυρά μεταξύ άλλων και στον λαιμό (4 σφαίρες δέχθηκε συνολικά) και από την πρώτη στιγμή νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας διασωληνωμένος.

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, αναφέρει ότι ο 40χρονος παρουσίασε βελτίωση και πλέον νοσηλεύεται μεν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η κατάστασή του ωστόσο

είναι εκτός κινδύνου. Ο Γλύκας τραυματίστηκε στο αριστερό ζυγωματικό, τη δεξιά πλευρά του λαιμού και τη δεξιά ωμοπλάτη.

Απόπειρα δολοφονίας-Τον βρήκαν αιμόφυρτο με 4 πυροβολισμούς

Το «τυφλό» κτύπημα μέσα σε μια πρωτεύουσα «αστακό»

Εντύπωση προκάλεσε χθες από την πρώτη στιγμή της απόπειρας το γεγονός ότι στην πρωτεύουσα υπήρχαν ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας από πλευράς Αστυνομίας λόγω και της επίσκεψης του Αιγύπτιου Προέδρου αλλά και της παρουσίας της ισπανικής ομάδας Ρεαλ για τον αγώνα που θα δώσει απόψε με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Και οι δυο αποστολές, ισπανική και αιγυπτιακή κατέλυσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας με τα μέτρα ασφαλείας γύρω απ’ αυτό αλλά και από χώρους όπου κινήθηκαν, να είναι «απόρθητα φρούρια». Απ’ αυτά λοιπόν τα φρούρια φαίνεται πως οι δράστες βρήκαν τρύπα και γάζωσαν τον 40χρονο Πανίκο Παναγιώτου άλλο Γλύκα.

Η Αστυνομία συνεχίζει και σήμερα με το πρώτο φως, τις εξετάσεις συλλέγοντας υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης αλλά και μαρτυρίες από τον κύκλο του 40χρονου ο οποίος αναμένεται να δώσει επίσης κατάθεση όταν σημειώσει περαιτέρω βελτίωση η κατάσταση της υγείας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα