Σενέκης: Γραμματειακό προσωπικό και όχι σύμβουλος η 19χρονη- Οι απολαβές της

Για τον διορισμό 19χρονης στο Υφυπουργείο Τουρισμού και τη σχετική ανάρτηση που έκανε στο Facebook μίλησε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρίστος Σενέκκης.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανάρτησή του έγραψε ότι «οι κομματικοί μηχανισμοί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ασελγούν επί της προσωπικότητας μιας νέας κοπέλας, για να εξυπηρετήσουν πρόσκαιρες μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Γιατί στην Κύπρο

μπορείς να τα παίρνεις από τη FOCUS του Βγενόπουλου, να κλέβεις εκατομμύρια ευρώ από το ταμείο προνοίας των υπαλλήλων της CYTA, τα οποία κατέληξαν σε κομματικά ταμεία και σωματεία (βλ. σκάνδαλο Δρομολαξιάς), και να παίρνεις "εισφορές" δεκάδων χιλιάδων ευρώ από απατεώνες, που ήθελαν τη στήριξη της κυβερνητικής παράταξης για να πάρουν "χρυσά διαβατήρια", αλλά είναι "εγκληματικό" να διοριστείς αν είσαι 19 χρονών...».

Σε δηλώσεις του εξήγησε ότι «θα πρέπει να κρίνεται η κυβέρνηση για τον διορισμό και όχι ο διοριζόμενος. Στο διαδίκτυο διέκρινα μια επίθεση σε ένα νέο άνθρωπο, κυκλοφορούσε η φωτογραφία του και μέσα σε αυτούς που την κυκλοφόρησαν ήταν άτομο που μέχρι πρόσφατα προσφωνούσε υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Πρόσθεσε ότι η απόφαση του Υπουργικού αφορούσε σε θέσεις συμβούλων και συνεργατών, αλλά ο συγκεκριμένος διορισμός αφορά σύμβουλο αλλά γραμματειακό προσωπικό. Η απολαβές της θα είναι κάτω των 15 χιλιάδων ευρώ».

Επεσήμανε επίσης ότι «το γραμματειακό προσωπικό των υπολοίπων υπουργείων δεν είναι όλοι πτυχιούχοι του πανεπιστημίου».   

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: ΕY για 19χρονη: Η παρανομία δεν αίρεται λόγω ακύρωσης απόφασης του Υπουργικού

Keywords
Τυχαία Θέματα