Σημαντική η συμφιλίωση επαγγελματικής με οικογενειακή ζωή είπε η Υφ. Πρόνοιας

Η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου, δήλωσε την Κυριακή ότι «η συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής είναι πολιτική στην οποία δίδουμε έμφαση τόσο στο δικό μας Υφυπουργείο, όσο και ευρύτερα σε όλες τις πολιτικές της Κυβέρνησης».

Σε χαιρετισμό της στη φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Σοσιαλιστικής Κίνησης Γυναικών Πάφου, η κ. Ευαγγέλου είπε ότι «είναι σημαντικό να καταβάλλουμε ως Υφυπουργείο κάθε δυνατή προσπάθεια, με στόχο τη διευκόλυνση των γονέων με μικρά παιδιά για να εντάσσονται ή να παραμένουν στην αγορά εργασίας».

Πρόσθεσε

ότι «όλα τα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών λειτουργούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, ολοήμερα, απογεύματα, διακοπές και αργίες, με σκοπό την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονιών ενισχύοντας ακριβώς με αυτό τον τρόπο τη συμφιλίωση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Η Υφυπουργός συνέχισε λέγοντας ότι «μέσω του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, στοχεύουμε στη δημιουργία και νέων δομών τόσο φροντίδας, όσο και απασχόλησης».

Διαβεβαίωσε ότι «και ο ίδιος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενισχύει πολιτικές και δράσεις που στηρίζουν τους γονείς, τα παιδιά, την οικογένεια».

Σημειώνεται ότι για τον σκοπό της  εκδήλωσης, που ήταν η οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών Κάτω Πάφου, το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας συνεισέφερε το ποσό των 1000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Δράση «Σταδιοδρομία. Ο κόσμος της Αγοράς Εργασίας και των Επαγγελμάτων»

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα