Σήμερα γάμος γίνεται στο Σκορπίο σε ωραίο περιβόλι...

Όλα έτοιμα για το γάμο στο Σκορπιό. Η Εκατερίνα παντρεύεται 21 Οκτωβρίου, μία ημέρα μετά την επέτειο των 47 ετών από τον γάμο του Ωνάση με την Τζάκυ τον ήδη με πολιτικό γάμο σύζυγό της, Juan Sartori.

Ο πολιτικός γάμος έγινε στην Ελβετία και ο θρησκευτικός στο νησί που πλέον θέλει να μοιραστεί μέρος και στιγμές της ζωής της. Ήδη στο Σκορπιό βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας ενώ από αύριο θα φτάνουν και οι 50 περίπου καλεσμένοι.

Στενοί φίλοι και συνεργάτες των οικογενειών. Το γάμο θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης

Λευκάδας και Ιθάκης, κ.κ. Θεόφιλος με δύο από τους ιερείς της Λευκάδας. Οι καλεσμένοι του ζεύγους θα μείνουν σε θαλαμηγό που θα δέσει στο λιμάνι του Σκορπιού.

Ο σύντροφός της Εκατερίνας, είναι 34 ετών, ονομάζεται Juan Sartori, είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία (πρόεδρος του Union Group που δραστηριοποιείται σε ενέργεια, πετρέλαια, real estate κ.λπ. στη Λατινική Αμερική) και πρόκειται για Ελβετό πολίτη ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη.

Φιλικός διακανονισμός διαζυγίου

Ο Dmitry και η Elena Rybolovlev, λίγο πριν το γάμο της κόρης του Κάτιας, ανακοίνωσαν ότι έχουν καταλήξει σε συμφωνία αναφορικά με τους όρους του διαζυγίου τους.

Ως μέρος του διακανονισμού, τα δύο μέρη έχουν συμφωνήσει να τερματίσουν όλες τις νομικές διαδικασίες στην υπόθεση του διαζυγίου καθώς και τις συνοδευτικές διαδικασίες σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία.

Έχουν συμφωνήσει, επίσης, να αποσύρουν όλες τις απαιτήσεις που είχαν ο ένας από τον άλλο καθώς επίσης και από όλα τα συνδεόμενα μέρη και οντότητες. Και οι δύο δηλώνουν χαρούμενοι για τη συμφωνία καθώς και για τη λήξη μιας δύσκολης περιόδου για τους ιδίους και την οικογένειά τους.

Keywords
Αναζητήσεις
gamos rybolovleva
Τυχαία Θέματα