Σκόνη και ομίχλη στη σημερινή πρόγνωση του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, μέχρι και αύριο το απόγευμα.

Σήμερα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη, στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια

και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ. Το βράδυ πιθανό να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα παράλια, καθώς και παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να κυμανθεί γύρω ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Διαβάστε ακόμη: 

Χριστουγεννιάτικα στολίστηκε και φέτος το ναυάγιο Ζηνοβία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορωνοϊός και άθληση: Πότε πρέπει να φοράμε μάσκα

Keywords
Τυχαία Θέματα