Στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης

Λουλούδια στους τάφους των μελών της αποστολής της τ/κ παιδικής ομάδας βόλεϊ που έχασαν την ζωή τους στο ξενοδοχείο Isias στο Αντίγιαμαν στο σεισμό του Φεβρουαρίου, άφησε ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουντς, ο οποίος βρίσκεται στα κατεχόμενα και πραγματοποιεί συναντήσεις με την τ/κ ηγεσία.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Γιλμάζ Τουντς επισκέφθηκε πρώτα τους τάφους των παιδιών και των συνοδών τους στον ειδικό χώρο που έχει δημιουργηθεί στην Αμμόχωστο. Στην συνάντησή του με τον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ ο κ. Τουντς είπε ότι οι υπεύθυνοι για το ξενοδοχείο

Isias θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. «Θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δικαστικό σώμα», πρόσθεσε ενώ σημείωσε πως Τουρκία και ψευδοκράτος θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους σε δικαστικά θέματα.

Ο κ. Τουντς συνάντησε επίσης του «πρόεδρος της βουλής», Ζορλού Τορέ, ενώ θα δει και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ που αναμένετο στα κατεχόμενα από την Κωνσταντινούπολη όπου βρισκόταν για επαφές. Ο Τούρκος Υπουργός θα δει και τον «υπουργό εσωτερικών», Ντουρσούν Ογούζ.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε το κατηγορητήριο για τους υπεύθυνους των παρατυπιών στο ξενοδοχείο Isias στο Αντίγιαμαν που θεωρήθηκε πολύ «ελαφρύ» και δεν περιλαμβάνει κακουργήματα. Οι συγγενείς των νεκρών αντέδρασαν έντονα.

Πηγή: ΚΥΠΕ 
 

Keywords
Τυχαία Θέματα