Στα μαύρα η Αστυνομία - «Χάσαμε ένα πολύ καλό και ευσυνείδητο συνάδελφο»

Στα μαύρα ντύθηκε η Αστυνομία μετά τον θάνατο του αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι ο 48χρονος πεζός συμπεριφερόταν πολύ παράξενα και η συμπεριφορά του ήταν τέτοια που έπρεπε να ανταποκριθούν τα μέλη της Αστυνομίας για να τον βγάλουν εκτός δρόμου.

Σημείωσε ότι σήμερα είναι η κηδεία στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ορόκλινη όπου εκεί θα βρίσκεται όλη η ηγεσία της Αστυνομίας και όλοι οι συνάδελφοι του για να τιμήσουν τον Πέτρο

Ελευθερίου.

Δείτε επίσης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αστυνομικό Πέτρο Ελευθερίου

Για το περιστατικό ανέφερε ότι «ο 48χρονος Πολωνός αρχικά βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο από Αγία Νάπα προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελίας, στο σημείο έσπευσαν με μοτοσικλέτα δύο μέλη του Αρχηγείου Αστυνομίας όπου ανέκοψαν τον δρόμο. Φαίνεται ότι ο 48χρονος πήδηξε από το κεντρικό διαχωριστικό στην αντίθετη πλευρά του αυτοκινητοδρόμου.  Τα μέλη ξεκίνησαν να μεταβούν με τα υπηρεσιακά οχήματα στην αντίθετη πλευρά. Μέχρι να φτάσουν οι μοτοσικλετιστές ο Πέτρος είχε φτάσει στο σημείο για να μετακινήσει τον 48χρονο. Δυστυχώς χάσαμε ένα πάρα πολύ καλό και ευσυνείδητο συνάδελφό με αρκετή εμπειρία στην Αστυνομία, εργάστηκε σε διάφορους αστυνομικούς σταθμούς ως ανακριτής».

Διαβάστε επίσης: Η ανάρτηση της γυναίκας του αστυφύλακα - «Όλα τα περίμενα αλλά όχι αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα