Στη φόρμουλα Ραούφ επανέρχεται ο Σ.Ντενκτάς για περιουσιακό

H λύση στο περιουσιακό που συζητείται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι παρόμοια με πρόταση που είχε κατατεθεί από τον πατέρα του Ραούφ, δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος στα κατεχόμενα Σερντάρ Ντενκτάς

Ανέφερε ότι οι περιουσίες που άφησαν στις ελεύθερες περιοχές οι Τ/κ για να πάρουν περιουσίες στο βορρά ανήκουν στο ψευδοκράτος, ενώ πρόσθεσε πως αν οι ιδιοκτήτες προσπαθήσουν να τις πωλήσουν ατομικά, η αξία των περιουσιών θα μειωθεί.

Σημείωσε ότι πρέπει να εξευρεθεί μια μέθοδος με την οποία

θα εκτιμηθεί η πραγματική αξία των περιουσιών.

Ο κ. Ντενκτάς είπε ότι ο κόσμος ανησυχεί για τα σπίτια στα οποία κατοικεί, ενώ η οικοδομική δραστηριότητα έχει σταματήσει και η οικονομία έχει πληγεί και επέκρινε τον Τ/ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί γι αυτό.

Ανέφερε ότι η τ/κ περιουσία στις ελεύθερες περιοχές που υπολογίστηκε στα 450.000 στρέμματα, είναι τουλάχιστον 600.000 στρέμματα.

Είπε πως ο κ. Ακιντζί θα πρέπει να προστατεύσει ό,τι έχει κάνει το “κράτος” και πως όχι μόνο ο κόσμος που ζει σε ε/κ περιουσίες τα τελευταία 41 χρόνια έχει δικαιώματα αλλά κι αυτοί που αγόρασαν περιουσία πριν από 3-5 χρόνια.

Τόνισε τέλος, ότι το θέμα των εγγυήσεων είναι πολύ σημαντικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα