Στη φυλακή 21χρονος Κύπριος που σκότωσε με μια γροθιά άντρα

Ο Αντώνης Τσιάκκας καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι χρόνων, όταν μετά από έξοδο σε κέντρο διασκέδασης σκότωσε με μια γροθιά 49χρονο άντρα.

Σύμφωνα με την DailyMail ο Κύπριος βρισκόταν στο Λονδίνο και διασκέδαζε στο Sophisticats club στο Soho στο Λονδίνο όταν κτύπησε θανάσιμα τον 49χρονο Guzman Shannan.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κύπριος έδωσε γροθιά σαν μποξέρ στο σαγόνι και έριξε στο έδαφος τον άτυχο άντρα.

Συνεχίζει αναφέροντας ότι όσο το θύμα αιμορραγούσε από το αυτί και

τη μύτη, ένας από τους φίλους του Κύπριου πανηγύριζε φωνάζοντας «Αυτό θα είναι δεκάρι» (ορολογία του μποξ).

Σύμφωνα πάντα με την DailyMail ο Shannan, ο οποίος βρισκόταν στο Λονδίνο για την αποφοίτηση της ανιψιάς του, υπέστη εγκεφαλική κάκωση και έσπασε το σαγόνι από τη γροθιά του Κύπριου.

Ο Τσιάκκας, αναφέρει το δημοσίευμα, αφού έψαξε στο ίντερνετ τη φράση «One Punch Killer» αναχώρησε για Κύπρο, πριν επιστρέψει στη Βρετανία μια μέρα μετά τον θάνατο του 49χρονου μέσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης, η επίθεση δεν θα γινόταν εάν δεν κατανάλωνε πέντε βότκες με ενεργειακό ποτό μαζί με σαμπάνια και Mojito στο κλαμπ.

Συμπλήρωσε ότι η καφεΐνη επιδρά στους ανθρώπους με έναν τρόπο που τους κάνει δυνητικά επικίνδυνους.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο Τσιάκκας αφού κατανάλωσε ποτά βγήκε από το νυχτερινό κέντρο και παρατήρησε ότι ένας από τους θαμώνες του ενοχλούσε τον Shannan.

Αν και ο Shannan ήταν εντελώς άγνωστος για τον Κύπριο, αυτός «ενθουσιάστηκε στην ιδέα να γίνει καυγάς και όταν δεν έγινε ο καυγάς αποφάσισε να κτυπήσει ο ίδιος τον 49χρονο».

Συγκεκριμένα, «ανέβασε τα μανίκια του και έσφιξε τη γροθιά του» πριν κτυπήσει τον 49χρονο αναφέρει το δημοσίευμα.

Η DailyMail αναφέρει ότι πριν μπει στο κελί φίλησε τη μητέρα του και της είπε «σ’ αγαπώ».

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο, «του έδωσε γροθιά γιατί ήθελα να αμυνθώ. Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατή». Παραδέχτηκε ότι είχε πανικοβληθεί και έφυγε για Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα