Στη φυλακή ο Κύπριος κουρέας που δολοφόνησε τη σύντροφό του στο Λονδίνο (pics)

Σε φυλάκιση 12 ετών καταδικάστηκε ο 51χρονος Κύπριος, Λεωνίδας Γεωργάλλας, για τη δολοφονία της συντρόφου του στις 29 Ιουλίου 2022.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Κύπριος παραδέχθηκε ενώπιον δικαστηρίου ότι σκότωσε την 29χρονη νοσηλεύτρια, Kathleen John.

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία το μοιραίο βράδυ της 29ης Ιουλίου λήφθηκε κλήση για πτώση γυναίκας από ύψος. Όταν έφτασε στο σημείο παραϊατρικό προσωπικό, διαπίστωσε τον θάνατό

της.

Το παράθυρο από το οποίο είχε πέσει η 29χρονη ήταν στον δεύτερο όροφο. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν αίματα και σπασμένα αντικείμενα. Ο Κύπριος σύντροφος της 29χρονης βρισκόταν έξω από το διαμέρισμα και συνελήφθη.

Η μεταθανάτια εξέταση έδειξε ότι η 29χρονη είχε υποστεί τραυματισμούς πριν από τη πτώση της από το παράθυρο.

Οι έρευνες της αστυνομίας έδειξαν επίσης ότι ο Γεωργάλλας είχε παραβιάσει το περιοριστικό διάταγμα, το οποίο του απαγόρευσε να βρίσκεται κοντά στην 29χρονη. Μάλιστα, φαίνεται ότι ήταν γνωστός στην αστυνομία για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Οι ανακριτές της υπόθεσης ανέφεραν στο δικαστήριο: «Ο Λεωνίδας Γεωργάλλας, αποτελεί κίνδυνο για τις γυναίκες και έχει ιστορικό αδικημάτων ενδοοικογενειακής βίας. Τη μέρα του θανάτου της 29χρονης, υπήρχε περιοριστικό διάταγμα εναντίον του για προηγούμενη κακοποίηση που είχε υποστεί (η Kathleen) και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας σε άλλες χώρες.

Δεν θα μάθουμε ποτέ τις ακριβείς συνθήκες για το πώς η 29χρονη έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματός της, αλλά η νεκροψία δείχνει ότι είχε υποστεί τραύματα από επίθεση πριν από την πτώση».

Διαβάστε επίσης: Κύπριος κουρέας κατηγορείται για τη δολοφονία νοσηλεύτριας στο Λονδίνο (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα