Στη Μητρόπολη Λεμεσού προγράμματα της Αγίας Σκέπης

Εξειδικευμένα προγράμματα της θεραπευτικής κοινότητας «Αγίας Σκέπης», για υποστήριξη χρηστών εξαρτησιογόνων ουσιών καθώς και των οικογενειών τους, θα προσφέρονται στην Μητρόπολη Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ι.Μ Λεμεσού, η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Αθανάσιου και αφορά στη λειτουργία συμβουλευτικού σταθμού της «Αγίας Σκέπης», στο χώρο της Μητρόπολης, για όσους όσους χρήστες θέλουν να ενταχθούν στη θεραπευτική κοινότητα ή άτομα που θέλουν να σταματήσουν τη χρήση ναρκωτικών ουσιών,

αλλά αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Επίσης, προστίθεται, το επιστημονικό προσωπικό της «Αγίας Σκέπης» θα προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε οικογένειες που έχουν δικό τους άτομο στο θεραπευτικό πρόγραμμα ή που επιθυμούν να κινητοποιήσουν δικό τους άτομο, που είναι ενεργός χρήστης, να ζητήσει βοήθεια και υποστήριξη.

Μέσω των δύο προγραμμάτων, η Αγία Σκέπη, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Λεμεσού, θα καλύψει τις περιοχές Λεμεσού και Πάφου, παρέχοντας άμεση βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Συμβουλευτικό Σταθμό στο τηλέφωνο 22-347720.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητρόπολη Λεμεσού, Αγίας Σκέπης,mitropoli lemesou, agias skepis