Λ/σος:Κραυγή απόγνωσης από μητέρα 3 παιδιών που μένει σε κοντέινερ

Μια συγκλονιστική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» και αφορά γυναίκα κάτοικο Λεμεσού, η οποία αναγκάστηκε να διαμένει σε κοντέινερ λόγω της κακής της οικονομικής κατάστασης.

Μιλώντας με δυσκολία στην εκπομπή, η γυναίκα, που θέλησε να παραμένει ανώνυμη, ανέφερε ότι διαμένει σε κοντέινερ, ενώ το πρωί τής είχαν δώσει κάτι να φάει από το γραφείο, αφού δεν είχε χρήματα να αγοράσει.

Στη συνέχεια, αφού διακόπηκε η σύνδεση, η παρουσιάστρια Κατερίνα Χριστοφίδου απευθύνθηκε στη Λειτουργό των Κοινωνικών Υπηρεσιών Μαρία Κυρατζή, ρωτώντας την για τη συγκεκριμένη υπόθεση, με τη δεύτερη να αναφέρει ότι δεν έχει τέτοια πληροφόρηση, αφού οι λειτουργοί του Γραφείου είχαν μεταβεί επί τόπου και δεν της είχαν μεταφέρει τέτοια εικόνα για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ακολούθως επικοινώνησε ξανά με την εκπομπή η εν λόγω γυναίκα, η οποία απολογήθηκε γιατί δεν είναι καλά ψυχολογικά. Εξήγησε ότι γνωρίζουν από την Υπηρεσία ότι διαμένει σε κοντέινερ, αφού την είχαν επισκεφθεί χθες. Ανέφερε ότι φιλοξενείται, δεν έχει νερό να κάνει μπάνιο και της γνωστοποίησαν από το Γραφείο Ευημερίας ότι πρέπει να ψάξει να βρει σπίτι γιατί δεν μπορούν να τη βοηθήσουν. Εξήγησε ότι δεν είναι κλέφτης, αλλά ένας φτωχός άνθρωπος. Μάλιστα κατηγόρησε την Υπηρεσία ότι λέει ψέματα, αφού μια γυναίκα τούς είχε πάρει τηλέφωνο το πρωί για να τους δώσουν ψωμί και γάλα για το οκτώ μηνών βρέφος της, αλλά τους είπαν ότι θα τους πάνε σε ξενοδοχείο, με την ίδια να διερωτάται γιατί να την πάνε σε ξενοδοχείο, αφού είναι σε καλή κατάσταση. Καταλήγει διερωτώμενη γιατί αμφισβητείται, αφού μπορεί να στείλει φωτογραφίες, ενώ επεσήμανε ότι έχει τρία παιδιά και ο άντρας της είναι από τη Συρία και θα φύγει από τα κατεχόμενα, επειδή δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Η συζήτηση έκλεισε με τη Μαρία Κυρατζή να αναφέρει ότι θα επιληφθεί του θέματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα