Στην Αρχή κατά της Διαφθοράς ο Παπαδάκης -«Εγκληματική οργάνωση η ΕΔΕΚ»

Επιβεβαιώνει τη γνησιότητα του ηχητικού αποσπάσματος που διέρρευσε και στο οποίο ακούγεται να συζητά σε έντονο ύφος, με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο Δημήτρης Παπαδάκης αρχικά ανέφερε ότι «από τη συνομιλία προκύπτουν βαρύτατα ποινικά αδικήματα, εκβιασμοί, απειλές και προσπάθεια δολίευσης ευρωπαϊκών κονδυλίων».

Ερωτηθείς αν ήταν άλλος που ηχογράφησε τη συνομιλία και να την δημοσιοποίησε είπε, «να μας πει ο κ. Σιζόπουλος, εγώ δεν μπορώ

να γνωρίσω. Το σημαντικό είναι το περιεχόμενο της συνομιλίας, όποιος ακούσει καταλαβαίνει και επιβεβαιώνει πλέον με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο αυτό που έλεγα το 2020 ότι δυστυχώς η ΕΔΕΚ μετατράπηκε σε εγκληματική οργάνωση. Ένας που απειλεί,  που εκβιάζει και προσπαθεί να κλέψει χρήματα από το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση».

Επισήμανε ότι «για το τι μέλλει γενέσθαι μίλησα με τους δικηγόρους μου και θα αποταθώ στην αρχή καταπολέμησης κατά της διαφθοράς γιατί είμαστε πολιτικά πρόσωπα και όλα πρέπει να βγαίνουν στο φως».

Διαβάστε επίσης: Αντιστρέφει τα πυρά ο Παπαδάκης: «Η συνομιλία ηχογραφήθηκε εν αγνοία μου»
 

Keywords
Τυχαία Θέματα