Δεν είπε την τελευταία λέξη ο Φαίδωνας – Δίνει νέα κατάθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολύ σοβαρό θέμα των καταγγελιών του Δημάρχου Πάφου. Ο Φαίδωνας Φαίδωνος μίλησε πριν λίγο στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ, στο Δημαρχείο.

Δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τις πληροφορίες που αποκάλυψε το ΣΙΓΜΑ ότι στη χθεσινοβραδινή του κατάθεση στο Αρχηγείο Αστυνομίας δεν αναφέρθηκε στις υποθέσεις των δύο Πολιτικών Αρχηγών και στην υπόθεση των πυραύλων TORM1.

Θα δώσει και άλλη κατάθεση

Ωστόσο, τόνισε στη δήλωσή του πως δεν

έχει τελειώσει με τη χθεσινοβραδινή του κατάθεση και ότι θα δώσει και άλλη κατάθεση στην Αστυνομία, στις επόμενες μέρες.

Πρώην μέλος επ. Άμυνας για Φαίδωνος: «Δεν μπήκα ποτέ σε Jet»

Πέραν της δεύτερης κατάθεσης, θα προβεί, όπως είπε, σε νέα δημόσια δήλωση την ερχόμενη βδομάδα, για θέματα που θεωρεί πως πρέπει να βγουν στη φόρα. Αποκάλυψε ότι έδωσε στοιχεία στον Γενικό Ελεγκτή και ότι θα δώσει και άλλα στοιχεία σε άλλους θεσμούς τους κράτους.

Μίλησε για την ανάγκη ψήφισης των νομοσχεδίων για τη διαφθορά, γιατί γνωρίζει μάρτυρες που θα πρέπει να τύχουν της προστασίας που προνοούν τα νομοσχέδια αυτά.


Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι με τη χθεσινοβραδινή του κατάθεση και τα στοιχεία που προσκόμισε, θα οδηγηθούν υποθέσεις ενώπιον της δικαιοσύνης, ο κ. Φαίδωνος απάντησε ότι με σωστή και μεθοδική δουλειά από την Αστυνομία και τη Γενική Εισαγγελία, μπορούν να οδηγηθούν πάρα πολλά άτομα -και σημαντικά άτομα-, όπως είπε, ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα