Υπό πενθήμερη κράτηση οι νεαροί που τραυμάτισαν αστυνομικούς

Στο νοσοκομείο κατέλειξαν 2 μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από επεισοδιακή σύλληψη 2 υπόπτων για κατοχή ναρκωτικών. Λίγο πριν από τις 8 χθες βράδυ, μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγούσε 21χρονος από την Δερύνεια με συνοδηγό 23χρονο από την Αγία Νάπα, στην οδό Απόλλωνος στο Παραλίμνι.

Το όχημα με τους 2 ύποπτους ανταποκρίθηκε στο σήμα των αστυνομικών ωστόσο

όταν μέλος της ΥΚΑΝ προσέγγισε την πόρτα του συνοδηγού και η συνάδελφος του επιχείρησε να περάσει μπροστά από το όχημα, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να την παρασύρει, να χτυπήσει στον ανεμοθώρακα του οχήματος, να εκσφενδονιστεί και να καταλήξει στο έδαφος.

Από την σύγκρουση τα 2 μέλη της ΥΚΑΝ τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου έτυχαν των πρώτων βοηθείων. Όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας αστυνομικός υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα τρίτου μετακάρπιου δεξιού χεριού και η γυναίκα αστυνομικός μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος της, εκδορά στο δεξιό γόνατο και μετατραυματική αμνησία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 2,5 περίπου γραμμαρίων, τυλιγμένη σε νάιλον και μια ζυγαριά ακριβείας. παραλήφθηκαν ως

τεκμήρια. Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους εντοπίστηκαν ένα φυτό κάνναβης ύψους 6 περίπου εκατοστών, ένας μεταλλικός μύλος αλέσεως που περιείχε ποσότητα κάνναβης και

χειροποίητα αποτσίγαρα με κάνναβη που πιστεύεται ότι καπνίστηκαν.

Ανακρινόμενοι οι ύποπτοι παραδέχθηκαν τη διάπραξη των αδικημάτων και το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση τους για 5 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα