Στο στόχαστρο του ISIS οι Βρετανικές Βάσεις

Μελλοντικός στόχος του ISIS οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο, σύμφωνα με ισραηλινή εταιρεία συλλογής πληροφοριών ασφαλείας του διαδικτύου, η οποία ισχυρίζεται ότι κατάφερε να σπάσει τους κωδικούς του Ισλαμικού κράτους.

Να αιματοκυλίσει τον πλανήτη σχεδιάζει το Ισαλμικό κράτος.

Σύμφωνα με Ισραηλινή εταιρεία που εξειδικεύεται στη συλλογή, επεξεργασία και ανάλυση πληροφοριών ασφαλείας του διαδικτύου, στους μελλοντικούς στόχους του ISIS συμπεριλαμβάνονται και οι Βρετανικές βάσεις στην Κύπρο.

Η εταιρεία start-up, ισχυρίζεται ότι κατόρθωσε να διεισδύσει στην επικοινωνία των πυρήνων του ISIS. Φαίνεται να αποκρυπτογράφησε συνομιλίες των πυρήνων του ISIS μέσω του προγράμματος δικτύωσης Telegram, που χρησιμοποιεί λογισμικό ειδικής κρυπτογράφησης, «μη-αναγνώσιμης» από τα συμβατικά προγράμματα πλοήγησης.

Οι πυρήνες του ISIS που βρίσκονται σε όλον τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν πληροφορίες και οπτικοακουστικά δεδομένα και να σχεδιάζουν τις ένοπλες επιχειρήσεις της οργάνωσης. Η εταιρεία εντείνει την παρακολούθηση των ηλεκτρονικών συνδιαλέξεων των πυρήνων του ισλαμικού κράτους και κατάφερε, όπως ανακοίνωσε, πριν από τέσσερις ημέρες να συντάξει μακρύ κατάλογο των επόμενων πιθανών στόχων του Ισλαμικού Κράτους.

Εκτός από όλα τα αεροδρόμια στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ, οι πυρήνες του ISIS φέρονται να συγκεντρώνουν με εντατικό ρυθμό πληροφορίες προκειμένου να πλήξουν τα δύο διεθνή αεροδρόμια του Μπαχρέιν και τα διεθνή αεροδρόμια του Κατάρ, του Κουβέιτ και της Σαουδικής Αραβίας.

Επίσης πριν από τέσσερις ημέρες εμφανίσθηκε στην ομάδα του ISIS στο Telegram λεπτομερής χάρτης στον οποίον επισημαίνονται ποιες αεροπορικές βάσεις έχουν τεθεί στο στόχαστρο των πυρήνων του. Στον χάρτη περιλαμβάνονται..

Πιθανοί στόχοι σύμφωνα με την εταιρεία

Η αμερικανική στρατιωτική βάση της ΣούδαςΗ βρετανική αεροπορική βάση του Ακρωτηρίου στην ΚύπροΗ βάση Ιντσιρλίκ της ΤουρκίαςΤα αεροδρόμια της Βρετανίας και της Βορείου Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Νότιας Ισπανίας και του Γιβραλτάρ, τα αεροδρόμια των Βρυξελλών, της Φρανκφούρτης, του Λουξεμβούργου, του Άμστερνταμ, της Κοπεγχάγης και του Όσλο.

Στους στόχους περιλαμβάνονται επίσης τα στρατιωτικά και πολιτικά αεροδρόμια του Βορειοανατολικού Πακιστάν, του Βορείου Ιράκ, του διεθνούς αεροδρομίου της Κιργισίας, της Ταϊβάν, των πολιτικών και στρατιωτικών αεροδρομίων της Νότιας Κορέας, το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ και της Σιγκαπούρης, της βορειοανατολικής Αυστραλίας, αλλά και του αεροδρομίου του Κίτο, πρωτεύουσας του Ισημερινού, στην Νότιο Αμερική.

Keywords
Τυχαία Θέματα