Στόχους του Υπουργείου Δικαιοσύνης παρουσίασε στον ΔΗΣΥ η κ. Προκοπίου

Τους στόχους και προτεραιότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, καθώς και τα νομοθετήματα που αναμένεται να προωθηθούν το επόμενο διάστημα στη Βουλή, παρουσίασε η Υπουργός Δικαιοσύνης Άννα Κουκκίδη Προκοπίου και λειτουργοί του Υπουργείου, σε αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει η

Υπουργός με τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μιλώντας μετά το πέρας της συνάντησης, η οποία έγινε στο Υπουργείο, η κ. Προκοπίου χαρακτήρισε την συνάντηση πολύ παραγωγική και πρόσθεσε πως συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το κοινοβουλευτικό σώμα, νομοθετήματα που το Υπουργείο Δικαιοσύνης ζητεί από τους βουλευτές του ΔΗΣΥ να προωθήσουν και να ψηφίσουν, ενώ συζητήθηκε επίσης έργο που έχει ολοκληρωθεί.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης ευχαρίστησε τον Δημοκρατικό Συναγερμό διότι επέδειξε πολύ θετικό πνεύμα στην συνάντηση και εξέφρασε την πεποίθηση πως η συνεργασία σε θέματα που αφορούν το καλό του τόπου θα είναι πάντοτε αγαστή.

Από την πλευρά του, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης χαρακτήρισε επίσης παραγωγική τη συνάντηση και ανέφερε πως συζητήθηκαν μία σειρά από θέματα, όπως η τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα.

Πρόσθεσε πως αναλύθηκαν νομοσχέδια που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, αλλά και αυτά που θα κατατεθούν τους επόμενους μήνες στο Κοινοβούλιο.

Ο κ. Τορναρίτης είπε πως ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει ωφέλιμος για τον τόπο και εκεί όπου συμφωνεί θα υπερψηφίζει και εκεί όπου διαφωνεί θα εκφράζει την αντίθετη άποψη με επιχειρήματα.

Τέλος, ευχαρίστησε την Υπουργό Δικαιοσύνης για τη συνάντηση και ευχήθηκε κάθε επιτυχία για το καλό της ασφάλειας του Πολίτη και της Κυπριακής Δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης: Τα προβλήματα του κλάδου κέντρων αναψυχής τέθηκαν στον Υπ. Εργασίας

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα