Στον τελικό για τον τίτλο ο Λευτέρης Νέος (10.00 π.μ.)

Με τη διεξαγωγή των τελικών στις κατηγορίες Μονού Αγοριών και Μονού Κοριτσιών ολοκληρώνεται το Σάββατο 25 Απριλίου, το διεθνές πρωτάθλημα της Tennis Europe, «Herodotou Tennis Academy U16 2015» που διεξάγεται την τελευταία εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στη Λάρνακα.



Στη Λάρνακα, ο Λευτέρης Νέος θα διεκδικήσει το πρωί του Σαββάτου τον τίτλο στην κατηγορία αγοριών κάτι που αναμένεται να τον ανεβάσει

μέσα στην πρώτη 10άδα των 16άρηδων σε όλη την Ευρώπη. Οι 160 βαθμοί που χαρίζει στον νικητή το πρωτάθλημα της κατηγορίας «2», (120 για τον φιναλίστ), είναι σημαντικό δέλεαρ για τον Παραλιμνίτη πρωταθλητή μας που ξεκίνησε από το Νο1 του ταμπλό (Νο17 στην Ευρώπη). Στον τελικό θα έχει αντίπαλο τον Ρουμάνο Βινσέντιου Νικουλέσκου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί και αναμένεται να τον παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του τένις. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και ο τελικός των κοριτσιών στον οποίο θα αναμετρηθούν οι Ντ. Φράιμαν (Rus) με την Ντ.Σινγκούρ (Ukr).

Για να φτάσει στον τελικό ο Λ. Νέος, κέρδισε στον ημιτελικό τον Μέλιο Ευσταθίου με 2-0 (6-3, 7-5). Σε ότι αφορά τα Διπλό Αγοριών οι Μέλιος Ευσταθίου και Νικόλας Κάμπελ επικράτησαν των Νικήτα Παρφένωφ και Λευτέρη Νέου με 2-1 (3-6, 6-1 [10-4]).

Το πρωτάθλημα στη Λάρνακα είναι το πρώτο από τα δύο πρωταθλήματα της ίδιας κατηγορίας που θα διεξαχθούν φέτος στην Κύπρο, αφού θα ακολουθήσει αμέσως μετά το πρωτάθλημα που θα διοργανώσει ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου στη Λεμεσό με την επωνυμία «Famagusta Tennis Cup TEU16» (Grade 3), από 25 Απριλίου μέχρι και τις 2 Μαΐου.

Την ερχόμενη εβδομάδα παράλληλα με τη διεξαγωγή στη Λεμεσό του διεθνούς πρωταθλήματος «Famagusta Tennis Cup ΤU16», θα διεξαχθεί στη Λάρνακα το υψηλότατου επιπέδου πρωτάθλημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF), με την επωνυμία CYPRUS SENIORS CUP (ITF Grade 3). Οι αγώνες θα αρχίσουν τη Δευτέρα 27 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 2 Μαΐου.

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
24 Απριλίου 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα