Στρατιωτικός έκανε καλλωπισμό σε Ρωσία:Μασάζ κι άλλα,100χιλ

Όσα δεν έκανε μέσα σε 10 χρόνια, μάλλον τα έκανε μέσα σε 4, στρατιωτικός ακόλουθος στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τα όσα εντοπίζει στην έκθεσή του ο Ελεγκτής, ο στρατιωτικός ακόλουθος, ενώ για 10 ολόκληρα χρόνια δεν έλαβε ποτέ αναρρωτική άδεια, από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2016 έλαβε €101.375 ως ιατρικά έξοδα γι' αυτόν και την οικογένειά του.

Αλαλούμ με μετακινήσεις ΣΥΟΠ και άδειες εντοπίζει ο ΓΕ

Από δειγματοληπτικό έλεγχο που διενήργησε η Ελεγκτική Υπηρεσία στα αναλυτικά τιμολόγια και χρεώσεις για τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες προς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε σοβαρή χρόνια ιατρική πάθηση ή νόσημα που να απαιτεί τακτική ιατρική παρακολούθηση και χορήγηση συγκεκριμένης φαρμακευτικής αγωγής, καθώς επίσης να έχουν υποβληθεί σε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση.

Σωρηδόν αναρρωτικές γι΄αξιωματικό– Ήθελε ν΄αποφύγει μετάθεση

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Έκθεση του Ελεγκτή, για σκοπούς ελέγχου επιλέχθηκε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ενταλμάτων πληρωμής, που αφορούν στη χρονική περίοδο από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2016. Το σύνολο του δείγματος ελέγχου ανήλθε στις €38.257, εκ των οποίων, ποσό €20.513 αφορούσε τον ΑΚΑΜ, €11.298 τη γυναίκα του και €6.446 το παιδί του.

Πράματα και θάματα…

Όπως αναφέρει ο ΓΕ, μέσα σε ένα μόλις χρόνο, ο ακόλουθος επισκέφθηκε 14 διαφορετικές ειδικότητες ιατρών, σε σύνολο 79 επισκέψεων. Ο ίδιος πραγματοποίησε επεμβάσεις που αφορούσαν αφαίρεση λιπώματος, γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση. Μέσα σε 6 μήνες, μάλιστα, πραγματοποίησε θεραπείες μασάζ με ηλεκτροθεραπεία.

Η σύζυγός του υπεβλήθη σε υπερηχογράφημα γυναικολογικής φύσεως, συνολικά 9 φορές. Το παιδί τους, όπως και όλη η οικογένεια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα υποβάλλονταν σε διάφορες οδοντιατρικές εργασίες, που αφορούσαν κυρίως καθαρισμό πέτρας, θεραπεία φλεγμονής των ούλων, φθορίωση και στίλβωση των δοντιών κ.α., συνολικού κόστους περίπου €490 ανά επίσκεψη. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο ακόλουθος επαναλάμβανε όλες τις παραπάνω οδοντιατρικές εργασίες κάθε τέσσερις μήνες, συγκεκριμένα κατά τους μήνες Απρίλιο, Αύγουστο και Δεκέμβριο του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα