Συγκλονίζει η ανάρτηση για τον αδόκητο χαμό του μικρού Νικόλα

Συγκλονισμό προκαλεί η ανάρτηση της Νικολέττας Ρούσκη  για το ξαφνικό θάνατο του 14χρονου Νικόλα Θεοδότου, ο οποίος έχασε την μάχη για τη ζωή στις 17 Αυγούστου, παλεύοντας ηρωικά με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η Νικολέττα Ρούσκη βρέθηκε στην κηδεία του μικρού Νικόλα και τα λόγια της, συγκινούν και συγκλονίσουν.

Αυτούσια η ανάρτηση


«Δεν τον ήξερα προσωπικά και όμως ευχαριστώ τον Θεό που επέτρεψε να υπάρξουν κάποιες συγκυρίες έτσι ώστε να βρεθώ στην κηδεία

αυτού του μικρού αγγέλου. Η χθεσινή μέρα ήταν για μένα μάθημα ζωής που θα θυμάμαι όσο ζω.

Αυτή η μητέρα που έστεκε αμείλικτη και αγέρωχη και έβλεπε το σπλάχνο της σε αυτή την θέση.

Αυτός ο πατέρας που είχε την δύναμη να βγάλει λόγο δίχως να λυγίσει δευτερόλεπτο.

Αυτοί οι γονείς. ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ τους με έκανε να δω όλη μου την ζωή με άλλο μάτι. Δεν ήταν απλά ψύχραιμοι, ήταν ήρεμοι. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΥΛΟΓΙΑ γιατί πλέον δεν είναι γονείς ενός θνητού αγοριού αλλά ενός αθάνατου όντος, ενός ΑΓΓΕΛΟΥ. Συνεχίζουν να ευχαριστούν τον Θεό και χαρακτηρίζουν ευλογιά  και δώρο αυτή την δοκιμασία.

Με ποιο λοιπόν δικαίωμα εγώ να θρηνήσω αυτό το παιδί; Με ποιο δικαίωμα εγώ να χαρακτηρίσω το γεγονός αυτό άδικο; Ο Νικόλας είναι ένας χαρούμενος άγγελος. Και όχι απλά ένας χαρούμενος άγγελος αλλά ένας άξιος πρεσβευτής και προστάτης της οικογένειας του.

Νιώθω λοιπόν ευλογημένη που σε είδα από κοντά χθες μικρέ, ακόμα και σε αυτή την θέση.

Δεν είδα ένα άψυχο αγόρι, είδα έναν άγγελο έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του.

Νιώθω ευλογημένη γιατί είδα έναν άγγελο από κοντά και θα έχω να το λέω όλη μου την ζωή. Δεν θα πω την κλασική φράση «αιωνία του η μνήμη» γιατί αυτό είναι σίγουρο. Θα του πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!

Η αποτυχία δεν ήρθε ποτέ, δεν έχασες ποτέ αυτή την μάχη. Και αυτό φάνηκε όντως στο χειροκρότημα που σε συνόδεψε από όλη την λαοθάλασσα που ήταν χθες στο πλάι σου. Σε επιβεβαιώνω ότι δεν ήρθαμε να σε αποχαιρετίσουμε ήρθαμε να σε καμαρώσουμε.

Μπράβο λεβέντη μου!

ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ και τους έκανες όλους περήφανους

Καλό ταξίδι μικρέ, είμαι σίγουρη ότι έκανες τον Παράδεισο δικό σου ήδη!»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Νικόλα,sygklonizei, nikola