Συγκλονίζει η Μπεμπεδέλη:«Συγχωρέστε μας που σας παραδίδουμε ένα άσχημο κόσμο»

Συγκλόνισε η ηθοποιός Δέσποινα Μπεμπεδέλη κατά την παραλαβή του βραβείου Young at Heart.

Ειδικότερα, η Κύπρια ηθοποιός βραβεύτηκε στα 83 της χρόνια από τον Οργανισμό Νεολαίας στο πλαίσιο του Εθνικού Έτους Νεολαίας, ο οποίος είχε ως βασικό σκοπό την ανάδειξη αυτών που ξεχώρισαν με τις δράσεις και το έργο τους, σε δέκα βασικές κατηγορίες, καθώς και σε δύο ειδικές, αποτελώντας, έτσι, θετικά πρότυπα τα οποία κινητοποιούν τη νεολαία σε δράση.

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη συγκίνησε

αναφέροντας ότι «συγχωρέστε μας που σας παραδίδουμε έναν άσχημο κόσμο, έναν απερίγραπτα κακό, σκληρό κόσμο. Οικοδομήστε εσείς τον δικό σας καινούργιο όμορφο κόσμο. Δώστε αγώνα… για κοινωνική δικαιοσύνη, για ειρήνη, για αδελφοσύνη, για ισότητα, για αλληλεγγύη. Παιδιά, να στοχεύετε πάντα όλο και πιο ψηλά, όλο και πιο μακριά όλο και πιο δυνατά. Με αρετή και τόλμη. Εσείς είστε η ελπίδα του μέλλοντος».

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by VintageGreece (@vintagegreece)

Τα «Βραβεία Νεολαίας 2024» τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και εντάσσονται στο πλαίσιο του Εθνικού Έτους Νεολαίας 2024, το οποίο υιοθετήθηκε πρόσφατα από το Υπουργικό Συμβούλιο και του οποίου εθνικός συντονιστής ορίστηκε ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου.

Η Τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε 10 Απριλίου στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στο θανατηφόρο Παντελίδη: Αγωγή μαμούθ 1.7εκ απ'την οικογένεια του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Μπεμπεδέλη Συγχωρέστε,sygklonizei, bebedeli sygchoreste