Συγκλονίζει Κύπριος κριτής talent show: «Έφυγε ο σούπερ ήρωας μου» (pics)

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Ελληνοκύπριου σεφ για τον «υπερήρωα» μπαμπά του και της συζύγου του θανόντος, Μαίρης, που γράφει για την «πιο θλιβερή μέρα» της ζωής της

Ο Δημήτρης Καλομπάρης, πατέρας του Ελληνοκύπριου Αυστραλού εστιάτορα Γιώργου Καλομπάρη έφυγε από τη ζωή με την οικογένεια να θρηνεί την απώλεια ενός «πολεμιστή» που πάλεψε δύο φορές στη ζωή του με τον καρκίνο του εντέρου.

Η σύζυγός του, Μαίρη, μοιράστηκε την είδηση με τους φίλους της στο Facebook

με ένα σύντομο συγκινητικό σημείωμα για την «πιο θλιβερή μέρα» της ζωής της:

«Ο έρωτας της ζωής μου σήμερα φεύγει από τη ζωή, στην επέτειο των 46 χρόνων του γάμου μας και σε μια ευλογημένη μέρα της γιορτής του Αγίου Στυλιανού, RIP (αναπαύσου εν ειρήνη) αγάπη μου», έγραψε η κ. Καλομπάρη την Κυριακή.

Ο πρώην κριτής του Master Chef είχε στο παρελθόν ανοιχτεί για τη διαρκή μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο.

Ο Γιώργος Καλομπάρης ήταν μόλις έξι ετών όταν ο πατέρας του διαγνώστηκε για πρώτη φορά με την ασθένεια.

«Στα έξι είσαι λίγο ανυποψίαστος για όλα αυτά», είχε δηλώσει.

«Το συνειδητοποίησα (μόνο) με τη δεύτερη διάγνωση. Δεν ήταν τόσο η εγχείρηση και το να βλέπω τον μπαμπά να την περνάει, ήταν η χημειοθεραπεία που πραγματικά με άγγιξε βαθιά, το να πηγαίνω μαζί του και να κάθομαι δίπλα του… και να τον βλέπω να επιδεινώνεται… Είναι πολύ δυσάρεστο πράγμα.

Ο μπαμπάς το πάλεψε, «Δεν πάω πουθενά»».

Σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα για τον θάνατό του, ο Γιώργος Καλομπάρης αποκάλεσε τον πατέρα του «σούπερ ήρωα» και τον ευχαρίστησε που ενέπνευσε όχι μόνο τα παιδιά του, αλλά και τα εγγόνια του να μην τα παρατάνε ποτέ.

Ο Γιώργος έγραψε: «Σήμερα αποχαιρετώ τον σούπερ ήρωά μου, έναν άνθρωπο που με δίδαξε να μην τα παρατάω ποτέ. Να είμαι ένα λιοντάρι, ένας πολεμιστής. Να μην παραπονιέμαι ποτέ. Να έχω επιμονή. Μου έμαθε να αγαπώ αυτό το δώρο της ζωής».

Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Βασιλικού Νοσοκομείου της Μελβούρνης, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική τους φροντίδα.

«Υ.Γ. Ευχαριστώ τους αγγέλους που είναι οι γιατροί και οι νοσοκόμες στο Melbourne Royal Hospital. Είστε η ελίτ. Gc xxxxx.», έγραψε.

Αναπολώντας τις δύσκολες στιγμές, ο Γιώργος Καλομπάρης μοιράστηκε ότι σε ηλικία 16 ετών, είδε τον πατέρα του να παλεύει με τον καρκίνο για δεύτερη φορά.

«Τον θυμάμαι να φεύγει από το σπίτι όταν η μαμά τον πήγαινε στην εγχείρηση και εγώ έκλαιγα. Θυμάμαι να τον κοιτάζω και να του λέω «Σε παρακαλώ μη μας αφήσεις γιατί σε χρειαζόμαστε». Και μου είπε «Δεν πάω πουθενά, θα επιστρέψω σύντομα». Ως 16χρονο αγόρι – χρειάζεσαι τον μπαμπά σου. Ήταν σκληρό να τον βλέπω να το περνάει αυτό.

«Νομίζω ότι είναι ένας απόλυτος θρύλος».

Διαβάστε επίσης: Viral ο Μπισμπίκης στο TikTok:«Χάζευε» τον χορό της Βανδή στα μπουζούκια (VID)

Με πληροφορίες από Νέος Κόσμος

Keywords
Τυχαία Θέματα