Οργή Μιχαλολιάκου στη Βουλή για Κύπρο και επίσκεψη Ερντογάν

Οργισμένος με την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη εκ μέρους του Τούρκου Προέδρου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα, εμφανίστηκε στην ελληνική Βουλή την Τρίτη (19/12), ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Ο ίδιος

σε πολύ υψηλούς τόνους και στο κλείσιμο της τοποθέτησης του η οποία γινόταν στο περιθώριο της ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού, κατέθεσε στα πρακτικά φωτογραφία του στέφανου που κατέθεσε ο κ. Ερντογάν, σημειώνοντας ότι αυτό έφερε την ημισέληνο.

Στην συνέχεια δήλωσε: «Πως τον αφήσατε να καταθέσει την τουρκική σημαία σε ένα μνημείο όπου είναι ο τάφος των Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν πολεμώντας την ημισέληνο;».

Και ακολούθως άρχιζε να διαβάζει στο κοινοβούλιο ονόματα τέτοιων μαχών που υπάρχουν χαραγμένες στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη κάνοντας ασφαλώς αναφορά και στην Κύπρο το 1974.

«Όλοι αυτοί πεθάναν πολεμώντας την ημισέληνο και αφήσατε τον Ερντογάν να καταθέσει στον τάφο τους μια ημισέληνο. Ντροπή σας!» κατέληξε, καταχειροκροτούμενος από την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Δείτε στο 23.51 του βίντεο που βρίσκεται πιο πάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα