Συνάντηση Γιωρκάτζη με Συνδ.Καταστηματαρχών του κέντρου Λ/σιας

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Κέντρου Λευκωσίας (Γ.Σ ΠΟΒΕΚ), με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Γ.Σ ΠΟΒΕΚ Στέφανο Κουρσάρη, είχε σήμερα (22/02/2019) συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Ανακοίνωση της ΓΣ ΠΟΒΕΚ αναφέρει ότι η Επιτροπή παρέδωσε υπόμνημα με τις βασικές θέσεις, εισηγήσεις και προτάσεις της αναφορικά με την Α φάση του έργου Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου και τα συγκεκριμένα προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει.

Μέσα σε πνεύμα συνεργασίας ο Δήμαρχος και η Επιτροπή των επηρεαζόμενων καταστηματαρχών συζήτησαν συγκεκριμένες

ενέργειες και μέτρα στη βάση των οποίων τόσο το έργο να υλοποιηθεί, αλλά παράλληλα να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να επιβιώσουν και ο καταναλωτής να μπορεί να εξυπηρετηθεί, αναφέρεται.

Προστίθεται ότι στη βάση αυτής της συναντίληψης έχουν αποφασιστεί συγκεκριμένες ενέργειες για βελτίωση της προσβασιμότητας στην περιοχή και στα καταστήματα, ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και αστυνόμευση της περιοχής. Εκ μέρους της Επιτροπής και του Προέδρου του συνδέσμου, Γκαστόν Γεωργίου, εκφράστηκε η έντονη ανησυχία για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων εκτέλεσης και παράδοσης του έργου, όπως επίσης και το θέμα της σήμανσης για πεζούς και οχήματα για εύκολη διακίνηση εντός της περιοχής, το θέμα με τους χώρους στάθμευσης κ.α.

Έχει συμφωνηθεί η συνεχής παρακολούθηση και έλεγχος των εργασιών από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, όπως επίσης οι τακτικές συναντήσεις και επαφές με το Δήμαρχο για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή και γρήγορη επίλυση προβλημάτων που θα παρουσιάζονται κατά την εκτέλεση των έργων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα