Συνεχίζονται ανά το παγκύπριο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι ανά το παγκύπριο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για τις γιορτές με σκοπό τη στήριξη δυσπραγούντων συμπολιτών μας.

Πακέτα αγάπης σε οικογένειες από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Στροβόλου

Τα γραφεία του Δήμου Στροβόλου επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Άγιος Βασίλης χαρίζοντας δώρα στα παιδιά των 240 οικογενειών που υποστηρίζονται σε μηνιαία βάση από ειδικό πρόγραμμα του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Στροβόλου, ενώ στις οικογένειες δόθηκαν πακέτα αγάπης με όλα τα απαραίτητα για τις γιορτές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, o Δήμος Στροβόλου και το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Στροβόλου

απευθύνουν ευχαριστίες σε όλους τους δημότες που υποστήριξαν την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, φέρνοντας δώρα στο κέντρο συλλογής που λειτούργησε στα γραφεία του Δήμου.

Προστίθεται ότι ο Δήμος Στροβόλου, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, και μέσω του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου, υποστηρίζει διαχρονικά και σε μηνιαία βάση οικογένειες και άτομα με λιγότερες ευκαιρίες, παρέχοντας δωρεάν τρόφιμα και άλλα απαραίτητα προϊόντα.

Oικονομική βοήθεια προς οργάνωση πολυτέκνων οικογενειών Πάφου

Oικονομική βοήθεια πρόσφερε η Οργανωτική Επιτροπή Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού του Αγίου Εφραίμ στην Τάλα στην Οργάνωση Πολύτεκνων οικογενειών Πάφου.

Ο Μιχάλης Μακρής εκ μέρους του προέδρου της Επαρχιακής Γραμματείας της Οργάνωσης Πολυτέκνων Πάφου Σάββα Κόκκινου ευχαρίστησε τον Ραφαήλ Δημητρίου πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Ιερού Ναού του Αγίου Εφραίμ στην Τάλα για την έμπρακτη και σημαντική στήριξη τους.

Σύμφωνα με τον κ. Μακρή αποστολή τους είναι να στηρίζουν όσο μπορούν τις πολύτεκνες οικογένειες γιατί θεωρούν ότι προσφέρουν αρκετά στη κοινωνία μας και στη στήριξη της Ορθόδοξης εκκλησίας μας. Η αποστολή μας είναι να στηρίζουμε όσο μπορούμε πρόσθεσε, καλώντας τους νέους μας να τολμήσουν να δημιουργήσουν πολύτεκνες οικογένειες γιατι τα οφέλη θα είναι πολλά πρόσθεσε,τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και κοινωνικό.

Από την πλευρά του ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι είναι χρέος του να στηρίζει οργανώσεις που συνεισφέρουν έμπρακτα στη κοινωνία μας και οι πολύτεκνες οικογένειες βρίσκονται πάντα στη προτεραιότητα του. Πρόσθεσε πως η εκκλησία θα είναι πάντα αρωγός στους πολύτεκνους.

Διαβάστε επίσης: Με πτώση της θερμοκρασίας έρχεται ο νέος χρόνος - Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα