​​​​​​​Συνεχίζονται οι ενημερώσεις για επιστολική ψήφο από Πρεσβεία Ελλάδας

Οι εκδηλώσεις ενημέρωσης για την επιστολική ψήφο που διοργανώνει η Πρεσβεία της Ελλάδaς στην Κύπρο ενόψει των Eυρωεκλογών της 9ης Ιουνίου συνεχίζονται και τον Απρίλη αναφέρει σε ανακοίνωση Τύπου η Πρεσβεία της Ελλάδaς στη Λευκωσία, σημειώνοντας ότι η σχετική προθεσμία εγγραφής λήγει την 29η Απριλίου.

Στην ανακοίνωση αρχικά υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών, οι Έλληνες πολίτες που διαμένουν στην Κύπρο,

έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δυνατότητα εγγραφής τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://epistoliki.ypes.gov.gr/ προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μέσω επιστολικής ψήφου και διευκρινίζεται ότι για τους Έλληνες πολίτες που δεν δύνανται να εγγραφούν ηλεκτρονικώς, θα παρασχεθεί η δυνατότητα επιτόπου εγγραφής τους από στελέχη της Πρεσβείας.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι για τις προσεχείς Ευρωεκλογές η άσκηση του δικαιώματος ψήφου για τους εκτός επικρατείας Έλληνες πολίτες θα είναι δυνατή μόνο μέσω επιστολικής ψήφου και δεν θα υπάρχουν εκλογικά κέντρα στο Εξωτερικό.

Σε ό,τι αφορά τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις  ενημέρωσης για τον μήνα Απρίλιο θα γίνουν για την επαρχία Λάρνακας, την Τρίτη 16 Απριλίου στο Δημοτικό Πολυδύναμο Κέντρο «Αμμόχωστος», στις 17:30.

Στην επαρχία Λεμεσού την Τετάρτη 10 Απριλίου στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Αίθουσα 002, Κτίριο «Δράκος», Ισόγειο ΤΕΠΑΚ, στις 16:00.

Στην επαρχία Λευκωσίας την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου , στην Αίθουσα Αρχείου «ΡΙΚ» στις 17:30, την Πέμπτη 4 Απριλίου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αμφιθέατρο «Άλφα» στις 17:30 και την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Αίθουσα 0010 Κτίριο Κοινωνικών Εκδηλώσεων Πανεπιστημίου Κύπρου, στις 17:30.

Στην επαρχία Πάφου την Τρίτη 9 Απριλίου, στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, Αμφιθέατρο «Κερύνεια», στις 17:00.

Στην επαρχία Αμμοχώστου την Κυριακή 7 Απριλίου, στο πλαίσιο του Μηνιαίου Κυριακάτικου καφέ του Συλλόγου Ελλαδιτών Ελεύθερης Αμμοχώστου στο Καφέ «Μουσείο», Δημήτρη Λιπέρτη 3 στη Δερύνεια και την Πέμπτη 18 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια στις 17:30.

Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: Μάχη ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για πρωτιά – Τρίτο κόμμα το ΕΛΑΜ

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
​​​​​​​Συνεχίζονται, Πρεσβεία Ελλάδας,​​​​​​​synechizontai, presveia elladas