Συνελήφθη ο πατέρας του 19μηνου κακοποιημένου βρέφους – Παρελθόν στην Αστ/μια

Χειροπέδες και στον πατέρα του 19μηνου βρέφους πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος Ελληνοκύπριος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις βιαιοπραγίας.

Στην καταγγελία της περασμένης Παρασκευής είχε προχωρήσει η ίδια η γιαγιά του νεαρού, ενώ η Αστυνομία είχε συλλάβει την μητέρα του βρέφους και συμβία του 27χρονου προκειμένου να της κάνει συστάσεις.

Για την υπόθεση της περασμένης Παρασκευής ο νεαρός ήταν καταζητούμενος ενώ η μητέρα όταν είχε μεταβεί στον αστυνομικό σταθμό είχε μαζί της το παιδί το οποίο

έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης και γι’ αυτό άμεσα ενεργοποιήθηκαν όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες προκειμένου το παιδί να διακομισθεί για νοσηλεία στο Μακάρειο Νοσοκομείο. 

Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο η 24χρονη μητέρα για να ζητηθεί η κράτησή της, ωστόσο λόγω της μη εκπροσώπησης της από νομικό σύμβουλο και κατόπιν αιτήματός της, η διαδικασία έκδοσης διατάγματος κράτησής της αναβλήθηκε για αύριο. Στον ίδιο χώρο εμφανίστηκε και ο 26χρονος πατέρας που καταζητείτο για την υπόθεση, οπόταν το ένταλμα σύλληψης του εκτελέστηκε αμέσως.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν και οι δυο στο δικαστήριο για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους σε σχέση με αδικήματα που αφορούν βία στην οικογένεια και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Διαβάστε εδώ: Κακοποίηση βρέφους - Χειροπέδες στη μάνα και καταζητείται ο Ε/Κ πατέρας του

Keywords
Τυχαία Θέματα