Τεχνικά προβλήματα καθυστερούν το κόκκινο κουμπί – «Θέλουμε να εφαρμοστεί»

Στη διαδικασία η υλοποίηση του κόκκινου κουμπιού για ευάλωτες ομάδες, έχουν προκύψει κάποια τεχνικά προβλήματα που προσπαθούν να ξεπεραστούν, δήλωσε η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου. 

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου, ανέφερε ότι «καταρχάς εμείς περισσότερο από τον καθένα θέλουμε να εφαρμοστεί το κόκκινο κουμπί, δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγος να μην θέλουμε την εφαρμογή του κόκκινου κουμπιού, το αντίθετο».

Ακολούθως, δήλωσε ότι «στη διαδικασία της επεξεργασίας, από την  ημέρα που ανέλαβα, έχουν προκύψει

κάποια τεχνικά προβλήματα τα οποία οφείλουμε να εξετάσουμε και να ξεπεράσουμε για να είναι εφαρμόσιμο και υλοποιήσιμο του κουμπί. Και θέληση υπάρχει και όρεξη υπάρχει και προσπαθούμε να τα επεξεργαστούμε έτσι ώστε να το ξεπεράσουμε».

Προσθέτοντας ότι «δεν είναι θέμα κόστους είναι θέμα να ξεπεραστούν και πρέπει να ξεπεραστούν τα ζητήματα τα οποία έχουν ανακύψει. Υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα. Για να είμαστε ωφέλιμοι και ουσιαστικοί πρέπει να τα επεξεργαστούμε έτσι ώστε να το κόκκινο κουμπί να είναι λειτουργικό και εφαρμόσιμο»

Όσο αφορά το πότε θα υλοποιηθεί ανέφερε ότι «είναι στη διαδικασία δεν το παρατήσαμε ποτέ. Η ανάθεση του κόκκινου κουμπιού θα γίνει μέσα από διαγωνισμό».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει με το κόκκινο κουμπί σε ευάλωτους- «Ζούμε σ'ένα ανάλγητο κράτος»

Keywords
Τυχαία Θέματα