Τεν Χαγκ για Ρονάλντο: «Δεν μου είχε πει ότι ήθελε να φύγει, ούτε εγώ...»

Τη δική του αλήθεια για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέθεσε ο Έρικ τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός τεχνικός εξήγησε πως ο Ρονάλντο δεν του είχε πει ποτέ ότι ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα και το έμαθε με την συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν, η οποία με κανέναν τρόπο δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση. Ο CR7 προφανώς γνώριζε ότι με την συγκεκριμένη του πράξη θα υπήρχαν συνέπειες, αλλά ο τεν Χαγκ άφησε να εννοηθεί ότι λογικά ο σκοπός

του ήταν να τον... αιφνιδιάσει.

«Το καλοκαίρι είχαμε μια συζήτηση. Ήρθε και μου είπε "θα σου πω σε 7 μέρες αν θέλω να μείνω". Μετά ήρθε και μου είπε "θέλω να μείνω". Μέχρι και τη στιγμή της συνέντευξης, δεν άκουσα κάτι. Ποτέ δεν ήρθε να μου πει "θέλω να φύγω"», τόνισε ο Ολλανδός. «Η συνέντευξη νομίζω, σαν σύλλογος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Θα υπάρξουν συνέπειες. Για να κάνει αυτό το βήμα ήξερε τις συνέπειες. Είδα το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης, αλλά όχι όλη. Νομίζω ότι ήταν αρκετά ξεκάθαρο ότι μετά τη συνέντευξη έπρεπε να φύγει».

Ο Έρικ τεν Χαγκ ξεκαθάρισε ότι ποτέ του δεν ήθελε ο Ρονάλντο να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά εφόσον ο ίδιος δεν επιθυμούσε την παραμονή του, η συνεργασία τους δεν μπορούσε να συνεχιστεί.

«Ήθελα να μείνει στην ομάδα από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα αλλά ήθελε να φύγει. Όταν ένας παίκτης δεν θέλει να είναι σε αυτή την ομάδα τότε πρέπει να αποχωρεί, αυτό είναι ξεκάθαρο. Θέλουμε ένα νέο μέλλον για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν ήθελε να είναι μέρος του».

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα