Τέξας: Εξαφανίστηκε πριν από 8 χρόνια και βρέθηκε τελικά ζωντανός (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξαφανίστηκε ως έφηβος από το Τέξας πριν από περισσότερα από οκτώ χρόνια και εμφανίστηκε ζωντανός το Σάββατο ως ένας 25χρονος άνδρας, η εξαφάνιση του οποίου εκείνη την εποχή παρέμενε μυστήριο.

Το Κέντρο για τους Αγνοούμενους του Τέξας δήλωσε το Σάββατο ότι ο Ρούντι Φάριας, από το Χιούστον, που αποτελεί αντικείμενο ανησυχίας σε εθνικό επίπεδο, έχει «εντοπιστεί ασφαλής» και αναρρώνει σε νοσοκομείο για λόγους που δεν αναφέρονται.

Εθεάθη τελευταία φορά να βγάζει βόλτα

με τα δύο του σκυλιά στις 6 Μαρτίου 2015, κοντά στο σπίτι του, σύμφωνα με τις αρχές. Ο ένας σκύλος και μετά ο άλλος γύρισαν σπίτι χωρίς τα λουριά τους και ο Φαριάς, τότε 18 ετών, ήταν στον αέρα, είπαν.

Τα μέλη της οικογένειας είπαν ότι έπασχε από κατάθλιψη, ιδιαίτερα αφού έχασε έναν μεγαλύτερο αδερφό σε ατύχημα με μοτοσικλέτα χρόνια πριν.

"Έβλεπε τον καλύτερό του φίλο να πεθαίνει ακριβώς μπροστά του", είπε η Brenda Paradise, ιδιωτική ερευνήτρια που προσλήφθηκε από την οικογένεια Farias, τον Απρίλιο του 2015. "Ο αδερφός του ήταν ο καλύτερος φίλος του στον κόσμο. Μόλις πέρασε πολλά περισσότερα από οποιοσδήποτε στην ηλικία του θα έπρεπε ποτέ»

Keywords
Τυχαία Θέματα