«Θα προτιμούσα να δω Γιουβέντους-Ρεάλ αντί ΑΠΟΕΛ-Σλάβια»

Σε συνέντευξη του στην Ιταλία ο πρώην αμυντικός της Γιουβέντους Μαρκ Ιουλιάνο σχολίασε τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με την προσπάθεια των 12 ομάδων (μεταξύ αυτών και η Γιουβέντους) για την European Super League που τελικά δεν καρποφόρησε.

Αναλυτικά απόσπαμα των δηλώσεων του:

«Δεν είναι εύκολο να σχολιάσουμε από έξω, δεν γνωρίζουμε πολλά και υπήρξε επίσης μεγάλη σύγχυση. Δεν θέλω να είμαι εναντίον, έχω ακούσει ανθρώπους να διαμαρτύρονται

για το πρωτάθλημα, αλλά δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Το θέμα είναι ότι η Super League γεννήθηκε και τελείωσε σε δύο ημέρες. Κατά τη γνώμη μου, οι σύλλογοι δεν έκαναν εντελώς λάθος να αναζητήσουν κάτι διαφορετικό για να βγουν από το μονοπώλιο της UEFA και της FIFA που αποφασίζουν τα πάντα εκτός από τους παίκτες των συλλόγων. Ίσως αποφασίστηκε γρήγορα και σχεδόν κρυφά. Δεν καταλαβαίνω όμως την αγανάκτηση. Το ποδόσφαιρο είναι μια παράσταση, αλλά θα παρέμενε με τους οπαδούς ούτως ή άλλως. θα προτιμούσα να δω Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης αντί ένα ΑΠΟΕΛ-Σλάβια Πραγας. Για να δούμε έναν αξιοπρεπή αγώνα τώρα πρέπει να προχωρήσει η διοργάνωση πέρα ​​από τους προημιτελικούς του Champions League, και τώρα ο διαγωνισμός επεκτάθηκε και σε άλλες ομάδες. Δεν νομίζω ότι οι θαυμαστές θα ήταν απογοητευμένοι. Επίσης νομίζω ότι το Europa League είναι μια αποτυχία, σε κάνει να ταξιδεύεις σαν τρελός και σου δίνει λίγα έσοδα. Αν δεν λύσουν πράγματα, νομίζω ότι σε δύο χρόνια θα επιστρέψουμε εδώ για να μιλήσουμε για τα ίδια πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα