Θάνου για Βγενόπουλο: Δεν ασχολούμαι με αθλιότητες

"Δεν ασχολούμαι με αθλιότητες" απάντησε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με όσα ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα σήμερα ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Σε δήλωσή της σήμερα το απόγευμα, η κ. Θάνου χαρακτήρισε "ανακριβή" και "κατασκευασμένα" τα όσα κατήγγειλε σε βάρος της ο πρόεδρος της Μarfin και προσέθεσε ότι δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος της και "όταν ενημερωθεί θα πράξει τα δέοντα".

Εν τω μεταξύ, μέχρι

στιγμής ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, δεν έχει εκδόσει καμία επίσημη ανακοίνωση για όσα καταγγέλθηκαν σήμερα από τον πρόεδρο της Μarfin.

Ο ίδιος, επισκέφθηκε σήμερα για ευχές, όπως είπε, και στο πλαίσιο αυτό, επισκέφθηκε και την Βασιλική Θάνου. Πάντως, συνέπεσε την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης βρισκόταν στο γραφείο της προέδρου του Αρείου Πάγου για ευχές να παραχωρεί την συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Μarfin.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο ο κ. Παπαγγελόπουλος για το εάν θα απαντήσει σε όσα ανέφερε ο Ανδρέα Βγενόπουλος, ο αναπληρωτής υφυπουργός Δικαιοσύνης απάντησε ότι «δεν ασχολείται με τον κ. Βγενόπουλο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα