Θερμοκρασίες Αυγούστου το Σαββατοκύριακο - Θα πλησιάσει τους 40 ο υδράργυρος

Τους 40 βαθμούς Κελσίου θα πλησιάσει αύριο ο υδράργυρος, καθώς το Τμήμα Μετεωρολογίας προβλέπει θερμοκρασίες μέχρι και 39 βαθμούς στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη, δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί

ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ ενώ στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ ενώ στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα