Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης!!!

Ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης μετά από έλεγχο στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και θα απουσιάσει από το σαββατιάτικο (2/5, 19:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωσή της: "Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ,

ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό".

Χάνει το ντέρμπι

Όπως είναι φυσικό, ο Τζέιμς Γκιστ θα απουσιάσει από το σαββατιάτικο (2/5, 19:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Σε περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα αποδειχθεί θετικό, ο άσος του Παναθηναϊκού θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό για 30-40 ημέρες από την ημέρα που ελέγχθηκε.

Κοινώς, από τη στιγμή που ο έλεγχος έγινε στις 5 Απριλίου, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Τζέιμς Γκιστ θα μείνει εκτός δράσης για ελάχιστο χρονικό διάστημα αν τελικώς αποδειχθεί... θεριακλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα