Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Πηχίδη – «Καλό ταξίδι…»

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Γιώργου Πηχίδη. Νοσηλευτής, συνδικαλιστής της ΠΑΣΥΝΟ και οπαδός της Ομόνοιας ο Γιώργος «έφυγε» για το αιώνιο ταξίδι.
Ο Γιώργος υπήρξε μάχιμος νοσηλευτής και αγωνιζόταν για τα θέματα του νοσηλευτικού κλάδου τόσο στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας όσο και αλλού.

Ήταν έντονος στις απόψεις, του, μαχητής και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση του νοσηλευτικού κλάδου. Είναι γνωστός για τις καυστικές δηλώσεις του στα ΜΜΕ σε δύσκολες εποχές για τον νοσηλευτικό κλάδο, κυρίως της Ψυχικής Υγείας.

Ο Γιώργος

καταγόταν  από τη Βατυλή της επαρχίας Αμμοχώστου, γενέτειρα του πατέρα του Πέτρου Πηχίδη, και  τον Τράχωνα της επαρχίας Λευκωσίας, γενέτειρα της μητέρας του Ελένης Σάββα Πηχίδη.

Φοίτησε στη Νοσηλευτική Σχολή Κύπρου, ολοκλήρωσε το πτυχίο του στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και ειδικεύτηκε στον τομέα της ψυχικής υγείας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Με πληροφορίες από ygeia-news.com

Αύριο το τελευταίο αντίο

Η κηδεία του Γιώργο θα τελεστεί αύριο Τετάρτη απο τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Λακατάμια (μεγάλη εκκλησία), στις 17:00. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον Ιερό Ναό από τις 16:00.

Η ταφή θα γίνει στο κοινοτικό κοιμητήριο Λακατάμιας (Βιομηχανική Περιοχή).

Η οικογένεια του παρακαλεί όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για Φιλανθρωπικούς σκοπούς που θα διαθέσει η οικογένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θλίψη, Γιώργου Πηχίδη – Καλό …,thlipsi, giorgou pichidi – kalo …